Ondernemend

Opening massage praktijk B in Grevenbicht

Op zaterdag 13 mei vond de officiële opening plaats van Massagepraktijk B aan de Peperstraat 13 in Grevenbicht. Het was een druk bezochte opening voor klanten en genodigden, waarbij het openingslint werd doorgeknipt door Brigitte Bouts en huisvriend Theo van de Knaap, nadat Theo een massagegedicht had voorgedragen. 

Passie voor masseren
De eigenaresse is Brigitte Bouts, gediplomeerd masagetherapeute en sinds 2012 woonachtig in Grevenbicht. Brigitte is begin 2016 met de massage opleidingen begonnen en heeft vele dagen en weekenden op de Wellness academie in Hasselt gestudeerd en massages in de praktijk toegepast. Na de opleiding is Brigitte, gedreven als ze is, enkele maanden met massages op vele proefpersonen bezig geweest totdat ze de verschillende soorten massages feilloos in de vingers had. 

Brigitte is sinds 14 juni 2016 gediplomeerd massage therapeute. Ze blijft in de toekomst nieuwe massagetechnieken ontdekken naast de Ontspanningsmassage, Sportmassage,Samudra, Hot stone en Stoelmassage waarvoor ze al gecertificeerd is. 

Het concept
Parallel aan de opleiding is in haar woonhuis de voormalige garage omgebouwd tot massagepraktijk. Brigitte doet massages op locatie: aan huis, in Welness omgevingen, op festivals en nu ook in haar eigen massagepraktijk op Peperstraat 13 in Grevenbicht. 

Bij Massagepraktijk B krijg je na elke 5 massages een massage gratis of een kadoobon voor een gratis massage.  

Een afspraak maken kan eenvoudig telefonisch of via email. De vaste openingstijden zijn; van maandag t/m donderdag 19.00 – 22.00 uur, vrijdag en zaterdag van 10.00 -18.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk in overleg.

Boek in de maand mei een massage naar keuze en geniet van 20% korting (zie facebook voor de prijslijst 2017) of kom vrijblijvend een kijkje nemen op genoemde openingstijden. 

Brigitte Bouts
Tel: 06-25022835
E-mail: bouts.brigitte@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/massagepraktijkB/#

Instagram: http://www.instagram.com/massagepraktijkb/

 

 

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer