Beeg.nl

Jacqueline Honnef, Brian Hermans en Camille Duijsens met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Bewegen is een manier om andere mensen te ontmoeten, het maakt fitter en gezonder. Bij Sportplaza Het Anker worden al verschillende bewegingsactiviteiten aangeboden, zowel in het water als in de sporthal. Een van deze programma’s is Fifty-Fit. Het is een bewegingsprogramma dat in de sporthal plaatsvindt. Lees meer »

24 nov, 2014

Winterfair 2014

Het is weer feest, feest op Dagcentrum de Munnik in Holtum. Feest omdat cliënten het voorbijgaande jaar weer hard gewerkt hebben om mooie producten voor U te maken zoals cadeauartikelen, decoraties en kerststukken. Het is wederom gelukt om een mooi assortiment aan U aan te bieden. Lees meer »

De winter komt er weer aan. Vitamine A, B6, C, D en E zijn belangrijke vitamines. Deze vinden we o.a. in vis, vlees, koolsoorten, broccoli, wortels, eieren, zuivel, graanproducten, noten, zaden, peulvruchten enz. Lees meer »

Een autorijles totaalpakket met een zeer voordelige lesprijs van € 36,50 per uur.

Kijk op onze website www.rijschoolhuisman.nl voor de voorwaarden of bel ons op 046 433 20 89. Wij helpen je graag op weg.
huisman nieuw

Lara Piu, Vincent Savelkoul en Joelle Philipsen met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Nu reeds reserveren en de kerstboom laten rooien wanneer het U uitkomt. Ook kunt U direct van het land, in alle rust de kerstboom uitzoeken, zelf zagen of uitspitten, of de reeds gezaagde bomen kopen. U bent dan verzekerd van een mooie diepgroene kakelverse kerstboom met beslist geen naalduitval. De hoogte van de bomen varieert van 1,50 cm tot 2,50 cm. Prijzen vanaf € 15,-. Lees meer »

pietenraceRegelmatig worden er sportieve activiteiten georganiseerd bij SportPlaza Het Anker te Buchten. Ook begin december als alles in het teken van Sinterklaas staat. Water is natuurlijk het leukste speelgoed dat er is, en daar weten zowel Sinterklaas als SportPlaza Het Anker alles van. Lees meer »

Afgelopen vrijdag 14 november heeft de trekking plaatsgevonden van de najaarsloterij 2014 van KH Aurora. Lees meer »

21 nov, 2014

Oud papier

Zaterdag aanstaande is alweer de vierde zaterdag van de maand. Dat is misschien verrassend, maar dat komt omdat 1 november al een zaterdag was. Hoe dan ook, de vierde zaterdag betekent dat het oud-papier weer opgehaald wordt. U kunt dus al uw kranten, folders, bladen, dozen e.d. kwijt, steunt de kas van de harmonie en draagt bovendien bij aan een beter milieu. Lees meer »

Wij danken alle mensen voor de vele kaarten, bloemen, lieve woorden, de volle kerk en alle aandacht tijdens de ziekte en het overlijden van Lees meer »

ptt caribbean

Ondernemer van de week  • wordpress.com: hi!,I like your writing very a lot! share we be in contact extra about your article on AOL? I require an expert in this house to unravel my problem.
  • ben tholen: hans van harte gefeliciteerd mit diene verjoardaag gr oet buchte.
  • Piet en corry: Proficiat Hans en een hele fijne dag
  • T Houben: Mijn fiets is helaas die zelfde avond ook bij het café gestolen. Het gaat om een Gian heren fiets met grijs en blauwe kleuren, als iemand z'n fiets v


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.