Beeg.nl

Aanbieding voor de maand oktober: Geurkaarsen normaal €12,50 per stuk, deze maand bij aanschaf van twee of meer geurkaarsen slechts €10,00 per stuk. De geurkaarsen Parfum de Villers zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende geuren: Lees meer »

lara-turkije

Danielle Pluymen, Maurice Manders en Bibi Rennenberg met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Na een leven dat gekenmerkt werd door eenvoud, hartelijkheid, bezorgdheid en liefde is plotseling van ons heengegaan onze lieve en zorgzame moeder, schoonmoeder en oma Lees meer »

25 okt, 2014

Oma’s potje

omas potje

banner lassoo beegpuntnl nieuw

logo bluegraHet staat voor de deur, BlueGrass Beeg 2014. Aanstaande zaterdag vliegen we er in. Van 12 tot ongeveer 12 passeren er maar liefst 10 bands de revue. 9 op het podium , in de zaal, van Oos Hoes en 1 in het café gedeelte. Na enkele wijzigingen op het laatste moment volgt hier het definitieve programma. Lees meer »

Onder muzikale en vrolijke noten van Kapel Eige Wies werd op zondag 5 oktober jl. de nieuwe kraaicompetitie met trööte en trommen geopend. Een gezellige binnenkomer voor hanen, leden en sympathisanten. Geweldig…. Eige Wies weer eens bedankt voor het gezellige (vroege) halfuurtje! Daarna was het de beurt aan de hanen en na het startsein van ‘opperscheids’ Frans Vaessen, sloegen de beestjes er, in den beginne aarzelend, op los! Lees meer »

VERKOCHT BINNEN 8 WEKEN: pand Achter de Kruiskapel 7 te Grevenbicht. Wilt u weten hoe? Bel voor een vrijblijvende waardebepaling met 046 – 48 10 346
LASSOO Makelaars & Taxateurs. Kijk voor meer informatie op www.lassoo.nl

pand-achter-de-kruiskapel-7-grevenbicht

NIEUW IN DE VERKOOP BIJ LASSOO: pand Deltalaan 4 te Schipperskerk. Vraagprijs € 159.000,- k.k. Het betreft een riant half vrijstaand woonhuis met garage en ruime onderhoudsvrije achtertuin. Voor meer info en foto`s kijk op onze website www.LASSOO.NL of bel voor een bezichtiging 046 48 10 346.

SONY DSC

najaarscollectie-bie-missy

Ondernemer van de week  • kitty pelzers: Hey Biebke. van harte proficiat . Carlie & Kitty
  • Bella en Lei: Sorry danielle verkeerde tekst., dus Proficiat met je verjaardag en geniet van deze dag. Laat je verwennen door roger en de kids. Grtz. Bella en
  • Bella en Lei: Daan van harte gefeliciteerd met je verjaardag en laat je maar vandaag. Van Bella en Leilekker verwennen
  • Martijn.: Ook morgen een verloting van een akoestische gitaar geschonken door muziekhuis Arons. Lootjes een euro het stuk.


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.