Beeg.nl

interieurverzorgster zoekt werk voor een paar uur in de week in de omgeving van Grevenbicht. Tel. 061555285. b.g.g. 0653633334

Luc Kirkels en Henny Demandt met hun verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst.

26 feb, 2015

Geen stijl

Nee, dit is geen nieuwsitem van de website geenstijl.nl, maar de titel verwijst wel naar een gebeurtenis die je onder deze noemer zou kunnen scharen. Vanmiddag om 15.45 uur uur vond er op de toegangsweg naar de bebouwde kom van Grevenbicht-Papenhoven (komende vanuit de sluis) een ongeval plaats waarbij een scooter was betrokken. Lees meer »

Een dag voor liefhebbers van amateurkunst om alvast te noteren in uw agenda is zondag 21 juni a.s. wanneer Stichting Maaslandj Palet in de prachtige tuinen van B&B Horisserweerd te Grevenbicht wederom haar tweejaarlijkse kunstfestival organiseert. Lees meer »

Na diverse geslaagde wandel- en fietsactiviteiten treft u hieronder de reeds geplande tochten aan. Iedereen die graag wandelt of fietst in groepsverband kan zich melden bij het ‘Wijksteunpunt Bicht’. Lees meer »

26 feb, 2015

Nieuws van Zalon 43

Zalon 43

100 hollands

25 feb, 2015

Chantal doet het weer

Op zaterdag 22 februari heeft Chantal Arntz het met haar biljartkeu weer waar gemaakt. Na een felle strijd bij organisator biljartclub ‘t Kempke uit Stein waar Chantal ook al een tiental jaren speelt, mocht zij het district kampioenschap Zuid-Limburg pk Libre-Klein Dames 2e klasse 2014 – 2015 bij haar laureate schrijven. Lees meer »

aldagundaDit jaar is de Beegter heks Alagunda, die op carnavalszondag door het Broederschap van de Beegter Wuilisse onder grote belangstelling vanaf het Burgemeester Kotenplein in Grevenbicht gelanceerd werd, binnen de landsgrenzen gebleven. Na een vlucht van bijna 170 km landde de krasse tante op carnavalsmaandag in een gracht nabij een grote boerderij in de Zeeuwse plaats Tholen. De aldaar woonachtige familie de Rijke heeft het mombakkes en de ingesloten schriftelijke instructie nog net uit de gracht kunnen redden, zodat de blije vinders direct contact konden opnemen met het secretariaat van de Beegter Wuilisse. Lees meer »

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van de fusieschool(Grevenbicht-Obbicht). De Ds. Deeleman Bs., Bs. Pastoor Franck en Bs. Willibrordus worden per 1-8-2015 één nieuwe school. De vertrouwde namen van de scholen zullen dan verdwijnen. Dit betekent dat wij samen op zoek gaan naar een nieuwe naam. Lees meer »

De zeswekendienst voor Lees meer »

Aan alle inwoners van Grevenbicht-Papenhoven-Schipperskerk, Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.