Beeg.nl

In september was op deze website te lezen dat Zalon43, een van de hoofdadverteerders van beeg.nl, meedeed aan een geldinzamelingsactie van Borstkankervereniging Nederland, Pink Ribbon en alle andere borstkankerorganisaties die als doel hebben om meer aandacht en geld te krijgen voor de hulp aan jonge vrouwen (<45 jaar) met borstkanker.
Samen met haar klanten heeft Zalon43 het mooie bedrag van € 126,70 verzameld. Dit geld is inmiddels gestort op het bankrekeningnummer van stichting Pink Ribbon.

Langs deze weg wil Esther van Zalon43 iedereen hartelijk bedanken voor zijn of haar donatie.
wk48 adv 264x396px

kerstmarkt

,,In de koksopleiding kun je veel creativiteit kwijt. Gerechten maken met een twist of op een andere manier de borden opmaken. Ik wilde eerst naar Amsterdam voor een stage maar ben toch hier gebleven. Limburg is wel mijn plekje. Lees meer »

In de editie Wonen van Dagblad de Limburger / het Limburgs Dagblad van vrijdag 20 november jl. stond een paginagroot artikel over Meubelmakerij Geeraths, gevestigd in de oude Hoeve Staai op het gelijknamige adres in Grevenbicht. Het pand doet al lang geen dienst meer als hoeve. De 47-jarige Roger Geeraths heeft er zijn timmerwerkplaats gevestigd. Binnenkort beschikt hij hier ook over een showroom. Lees meer »

Op 6 november jl. werd bij EJC Grevenbicht het succes van de grote clubactie gevierd. De judoka’s hadden goed hun best gedaan, want er waren dubbel zoveel loten van de Grote Clubactie verkocht dan het jaar ervoor. Meer dan de helft van de leden verkocht meer dan 20 loten. Op 19 december volgt de beloning: dan gaan ze samen met hun trainers naar de bioscoop waar ze getrakteerd worden op een filmarrangement. Lees meer »

Martijn van Mierlo (15 jaar) uit Grevenbicht volgt een klassieke dansopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, hij moet daarvoor in een gastgezin leven. Hij is geselecteerd voor het leuk project: Voetballers dansen niet. Lees meer »


Boek dan nu uw zomervakantie 2016 in een van de geselecteerde kindvriendelijke hotels in ons aanbod en maak gebruik van de aanbieding dat u kinderen voor maar liefst € 149.- per kind mee reizen! Lees meer »

Geef inbrekers geen kans. De dagen worden korter en de schemer treedt eerder in nu de wintertijd weer is ingegaan. Het heeft wel weer zijn charme maar helaas ziet de politie in deze tijd het aantal inbraken toenemen. Inbrekers slaan het liefst in het donker hun slag, maar u kunt zelf gelukkig veel doen om een inbraak te voorkomen. Lees meer »

Op de 11e van de 11e werd tijdens de jaarvergadering van Vastelaovesvereiniging de Zawpense het motto voor 2016 bekend gemaakt. De nieuwe heersers van het Zawpenseriek zullen gaan regeren met als thema: “Vreug oet de vaere!” Lees meer »

Het is weer feest, feest op Dagcentrum de Munnik te Holtum. Feest omdat cliënten het voorbijgaande jaar weer hard gewerkt hebben om mooie producten voor U te maken zoals cadeauartikelen, keramiek, decoraties en kerststukken. Lees meer »

Deze week extra actie AH Grevenbicht

Krat Alfa pils 24 flesjes nu voor € 8.99
alfa bier

Geldig van 16/11/2015 t/m 22/11/2015

Geen stress meer met het bereiden van uw kerstdiner? Dan bent u bij Partyservice van Didden op het juiste adres voor uw diner en wijn! Lees meer »

In Naam van de Vader is een nieuwe SAS theaterproductie in coproductie met Galerie Marie en de Stichting MEG, waarbij de muzikale invulling wordt gegeven door ons Kamermuziekensemble Cécile. Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.