Beeg.nl

Dit jaar is het anderhalve eeuw jaar geleden dat de Koninklijke Harmonie Aurora is opgericht. De ‘aw hermeni’ van Grevenbicht is daarmee onbetwist de oudste muziekvereniging van de gemeente Sittard-Geleen en kent uiteraard een rijke historie. Die geschiedenis wordt in een tentoonstelling in het Podiumkerkje aan de Heilig Kruisstraat in Grevenbicht zichtbaar gemaakt: oude instrumenten, vaandels, foto’s, documenten, penningen, diploma’s die (soms al 150 jaar) bewaard zijn gebleven kunnen hier bekeken worden. Lees meer »

Beneluxlaan 15 te Grevenbicht: Verkocht binnen twee weken!! Wilt u weten hoe? Bel voor een vrijblijvend verkoopadvies 046-4810346.

Lassoo Makelaars & Taxateurs verkoopt!

SONY DSC

De vakantie is achter de rug en de dames en heren musici van de Big Band Beeg en maestro Alex Loiacono zullen binnenkort weer optreden. Zondag 31 augustus aanstaande speelt de band namelijk op het Bigband Festival op het beroemde Sint Rosa Festival te Sittard. Met de optredens op de M&P-feesten in Geleen en op het OLS in Grevenbicht nog in het geheugen zal ook dit optreden op de Markt in Sittard zeker de moeite waard zijn. Ook nu zal namelijk het programma ‘Move to the Groove’ worden gespeeld met muziek van Kool and the Gang, Earth, Wind and Fire, Michael Jackson en Donna Summer. Lees meer »

26 aug, 2014

Mersie

Sentepiëre
traetere ós moreel
doon
nurges nao gebiëre
dènke louter kómmersjeel Lees meer »

Na afloop van onze feestmorgen op het OLS terrein, woensdag 9 juli jl., is een tas met inhoud blijven liggen. In de veronderstelling dat het ging om een tas van een leerling van onze school, heeft een ouder de tas mee genomen. Het betreft echter geen leerling van onze school. Het gaat om een K3 tas met inhoud. Op de tas staat “Renske Hanssen”. De tas kan tijdens schooluren worden afgehaald op bs. Pastoor Franck, St. Catharinaplantsoen 4, Grevenbicht. Tel: 046-4857261

BC Levensvreugd bereidt zich momenteel voor op de nieuwe competitie seizoen 2014/2015. Hiervoor wordt er in augustus altijd gespeeld om het individueel kampioenschap libre, zodat er getraind kan worden in competitieverband en er tenslotte een kampioen bekend wordt. Zo ook dit jaar, waar zeven spelers (twee waren verhinderd) via een halve competitie probeerden de titel binnen te halen. Na spannende wedstrijden werd uiteindelijk Appie Janssen verdiend eerste en dus kampioen 2014. Hij behaalde uit alle wedstrijden de maximale score van 72 punten en een moyenne van 2,12. Voorwaar een hele mooie prestatie!! Lees meer »

Na een welverdiende vakantie voor alle haantjes en baasjes gaat hanenkraaivereniging ‘Haan in de Pot’ uit Grevenbicht zich weer voorbereiden op een nieuw kraaiseizoen. De huidige kampioenen van onze vereniging zullen een zware strijd tegenmoet kunnen zien, want de concurrentie is groot. Maar eerst nog even een paar andere activiteiten. Lees meer »

24 aug, 2014

In memoriam Frans Vola

Moegestreden, maar dankbaar voor de vele mooie dingen waarvan hij in dit leven heeft mogen genieten en geheel vol overgave aan de Heer, heeft na een leven van hard werken, afscheid moeten nemen van ons, onze goede en zorgzame vader, schoonvader en lieve opa Lees meer »

Langs Geneer zijn recent zes bomen door vandalen zo ernstig beschadigd dat zij deze wandaad niet zullen overleven. Door een of meerdere personen werden in elke boom ongeveer tien centimeter boven het maaiveld dwars door de stam een tien centimeter diep gat geboord. Het is aannemelijk dat in elk van deze gaten een voor de bomen dodelijke stof is gegoten. Lees meer »

Onze jaarlijkse lezingencyclus gaat weer van start op 4 september a.s. met onderstaande lezing ‘Een ooggetuige vertelt’. Deze lezing vertelt het verhaal van meester A.J.H. Bekker, hoofd van de schipperskerk en verdienstelijk schilder. Op 20 september zal er in de schipperskerk de presentatie plaatsvinden van het oorlogsdagboek en een expositie van zijn bekendste schilderijen. Verdere informatie over deze activiteit volgt later. Onze lezingencyclus bestaat uit zeven lezingen zie onderstaande mogelijkheden. Lees meer »

KH Aurora verloot 5 waardecheques t.w.v. 50,- euro van Lederhosenland.com Wat moet je doen? Stuur ons via facebook een foto van jouw Oktoberfeest-moment. De 5 meest leuke, originele & mooiste foto’s winnen een waardecheque! Lees meer »

Weten dat jouw rijschool een hoog slagingspercentage heeft. En dan ook nog kunnen rijden in een spiksplinternieuwe lesauto? Redenen genoeg om te kiezen voor een rijopleiding bij AUTORIJSCHOOL DOHMEN uit Papenhoven-Grevenbicht. Maar er zijn nog meer aspecten waarmee deze autorijschool zich onderscheidt:

1. 10 jaar als rijschool werkzaam in de regio!
2. Actueel slagingspercentage eerste examens: 86-90%!
3. Gecertificeerd in Rij-opleiding In Stappen!
4. Gecertificeerd in Faalangst!
5. Vaste, vrouwelijke instructeur!

nieuwe-auto-autorijschool-dohmen

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.