Beeg.nl

Op zondag 2 augustus 2015 wordt in het Podiumkerkje de expositie “Sjer Jacobs in beeld” geopend met muziek en een (gratis) loterij. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Aanvang: 15.00 uur. Toegang vrij. Lees meer »
27 jul, 2015

Vermist: drone

Zondag 26 juli was ik met mijn vader aan het vliegen met onze drone, maar we verloren de controle en de drone viel in iemands achtertuin. De drone is een zwarte oranje vierkant voorwerp met vier proppellers 30*30 cm.Bij de huizen op de Steenweg of de Dijk is hij gevallen. Mochten jullie hem vinden stuur dan aub een mail naar b.hinlopen@home.nl of bel naar 06-30372833.

Helmi van Nuil met het zien van abraham. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Advert vakantie

Een woord, een hand, een kaart of een bloemetje,
het doet je goed. Lees meer »

24 jul, 2015

Oud-papier inzameling

Zaterdag aanstaande is de vierde zaterdag van de maand. Vakantie of niet, er zal weer oud papier worden ingezameld. Lees meer »

Lei en Mia Leenders – Mulleners uit Grevenbicht zijn op 23 juli 2015 50 jaar getrouwd. Mia is geboren en getogen in Beeg en is een dochter van Giel Mulleners de “sjoester”. Lei is een allround bouwvakker en afkomstig uit Guttecoven. Zij wonen Wilhelminalaan 10, 6127 BT Grevenbicht.

Namens de redactie van Beeg.nl van harte gefeliciteerd.
2015 Mia en Lei Leenders uit Grevenbicht

22 jul, 2015

Knipactie bij Zalon 43

zomeractie

Zondag 28 juni jongstleden mocht ik tijdens de jubileumreceptie van de 115-jarige harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven uit handen van burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen de medaille ontvangen verbonden aan het Lidmaatschap in de Orde van Oranje-Nassau. Lees meer »

binky vermist

foto 2Het kerkbestuur heeft enkele weken geleden de begraafplaats Schipperskerk volledig opgeschoond en opnieuw ingezaaid. Daarbij werd door de vrijwilligers een rustbankje voor de bezoekers gecreëerd van een oude blanco grafplaat (zie foto 1). Lees meer »


4 souvlakisteaks € 5,95.
Carpacciospies: 100 gram € 2,45.
100 gram kipfilet en 100 gram pepercervelaat: € 3,50.

Onze winkel is gesloten van 27 juli tot en met 12 augustus.

18 jul, 2015

8-daagse reis Siciliё

sicilie travel club

18 jul, 2015

Tourkal

Ze fitse zich `t sjnoter oppe sjtange
volle petat , dèks “55’’plat op `t oer
kènne kepot aan d `n illestiek hange
op ein godwètwiezjwaor parkoer

Kachele oere mit de puntj in`t haol
zaalridders op dae dansende baom
kómmedere zichzelf mènnig maol
en gaon mit-oere boete de sjraom Lees meer »

Ondernemer van de week  • Ronald: Ik zou graag zien dat de dorpsraden zich ook met de bewoners bezighouden, Ik zie nu enkel de dorpsraden bezig voor hun eigen hachje met de gemeente
  • Tilly en Pierre Vola: Hartelijk Gefeliciteerd met jullie 50-jarig huwelijk!
  • Jo en Betty Lebens: Helmi, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ook bedankt voor jullie site, wij genieten er dagelijks van!
  • Kees en Marianne Maas: Helmi, Van harte gefeliciteerd met het ZIEN van Abraham Laat er nog vele jaren volgen Dat je ook lang Beeg.nl mag doen , want zelfs in India kij


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.