Beeg.nl

Op 30 september 2015 is Jace Arntz geboren. Hij is het zoontje van Brian en Angelica Arntz. Bij zijn geboorte woog Jace 4.060 gram en was 51 cm. groot. Beide ouders van harte gefeliciteerd.

jace arntz
De kerstkaarten collectie’s zijn weer binnen. Neem contact op met Drukkerij Corten en de collecties worden bij u afgegeven. U heeft dan 2 dagen de tijd om een kaart uit te zoeken. Lees meer »

Gisteren waren Ivo Held uit Grevenbicht en Anne-Loes Wolfs te gast in de Tweede Kamer. Zij hebben onder meer de problematiek van hypotheekverstrekking voor starters besproken. Tevens zagen ze gelegenheid om op de foto te gaan met Martijn van Helvert uit Susteren, die namens het CDA in de Tweede Kamer zit.

ivo held en martij van helvert

Tijdens C-Majeur (het jubileumevenement van St. Cecilia) zal de jubilerende harmonie met een aantal coryfeeën optreden. Eén daarvan is Sef Thissen. We stellen hem nog even voor. Lees meer »

De huidige vier banen waarover Jeu de Boulesvereniging Väör Oos Hoes kan beschikken op het Burgemeester kotenplein, is te weinig. Dat vinden althans de vereniging zelf en het CDA. Het bestuur van de vereniging heeft zelfs een ledenstop moeten instellen, omdat er te weinig capaciteit is om alle leden voldoende speeltijd te kunnen garanderen. Lees meer »

Zaterdag 10 october 2015 om 20.00 uur, geven de drie leden van het Ensemble Misto Originale een gevarieerd en boeiend concert in het Podiumkerkje aan de Heilig Kruisstraat 30 te Grevenbicht. Lees meer »

Op zaterdag 10 oktober organiseert Kon. Harmonie Aurora Grevenbicht-Papenhoven het 1e Beegter Oktoberfest in zaal Aurora te Grevenbicht. Lees meer »

Op dit moment is er bij Restaurant P ruimte voor een poetshulp om onze gastvrijheid te ondersteunen. We zijn zoals altijd op op zoek naar een harde werker, liefst met relevante ervaring. Interesse om P spik en span te houden?

Mail dan naar: info@restaurant-p.nl
Voor meer informatie: http://restaurant-p.nl/
logo-restaurant-p.jpg

Monique Klee en Harrie Hochstenbach met hun verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst!

Je bent niet meer
daar waar je was,
maar overal waar wij zijn.

Op 5 oktober is het een jaar geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen van mijn man en onze pap. Lees meer »

egypte

openingstijden zalon43

Komende oktober – de borstkankermaand – vragen Borstkankervereniging Nederland, Stichting Pink Ribbon en alle andere borstkankerorganisaties die zich verenigd hebben binnen de werkgroep BorstkankerNL, extra aandacht en geld voor de hulp aan jonge vrouwen (< 45 jaar) met borstkanker. Lees meer »

Op vrijdag 11 september heeft de algemene ledenvergadering van V.V. Armada het erelidmaatschap verleend aan Wil Deuss en Peter Schoutrop. Lees meer »

Ondernemer van de week  • el borrico: hartelijk gefeliciteerd met jullie zoon en broertje team el borrico
  • Karin en Frans: Dit is een prachtig gebaar.
  • Lieke: "Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek, psychosociale zorgprojecten en projecten op het gebied van voorlichting. Wij investeren
  • Damescomité Aurora: Maar er is nog meer te zien tijdens de Ladies Fashion Fair! Voor en na de shows kunt u diverse stands bewonderen. Dit jaar hebben wij voor u: Tutt


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.