Beeg.nl

Peter Schoutropp met zijn verjaardag. Proficiat!

Over enkele weken vieren we weer Allerheiligen – Allerzielen. Het kerkhof wordt daartoe in gereedheid gebracht. De medewerkers van het kerkhof verzoeken u dan ook vriendelijk om van de graven die aan u zijn toevertrouwd de zomerbloemen te verwijderen en het nodige snoeiwerk te verrichten.
Een dringend verzoek: Stel het niet uit tot de laatste dag. Lees meer »

Arno Helgers, Jose van Sloun en Frans Reijnen met hun verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst!

Deze week verscheen op beeg.nl het door Jean Knoors opgestelde artikel over de crash in 1941 van de Britse ‘Vickers Wellington IC’ met fatale gevolgen voor de zeskoppige bemanning. De crash vond plaats in het gebied dat ‘De Deiler’ wordt genoemd. Dat ligt tegenover de Koeweide tussen de Maasdijk en de loop van de Kingbeek. De omgekomen piloten hebben een laatste rustplaats gekregen op een kerkhof in Nijmegen. George ‘Den Hollenjer’ Metz, voormalig uitbater van het gelijknamige cafe, bezocht deze week het kerkhof, maakte foto’s en stuurde deze door naar beeg.nl, waarvoor dank. Lees meer »

18 okt, 2014

Aurora in concert

Op 22 november 2014 vindt het Galaconcert ‘AURORA in CONCERT’ plaats in het FORUM te Sittard bij gelegenheid van het 150-jarig Jubileum van de Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht-Papenhoven. Lees meer »

Nieuw bij Zalon43: cadeaubonnen. Verras iemand met deze leuke bon.
cadeaubon-zalon43

Op vrijdag 24 oktober a.s. zal de Korendag 2014 worden gehouden in Oos Hoes te Grevenbicht. Het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia uit Grevenbicht zal bij deze gelegenheid vier koren van de Zangfederatie Swentibold ontvangen. Dit zijn het Gemengd Kerkelijk Zangkoor uit Holtum, het Gemengd Kerkelijk Zangkoor uit Obbicht, de Gemengde Zangvereniging Mariaveld uit Susteren en het Gemengd kerkelijk Zangkoor St. Salvius uit Limbricht. Lees meer »

17 okt, 2014

Ontdek Gambia

ontdek-gambia-oktober-2014

Namens de oudervereniging van de BS Pastoor Franck willen wij iedereen bedanken die een bijdragen hebben geleverd aan onze kledingactie. Wegens het enorme succes zal het op 7 april 2015 nog een keer plaats vinden.

Bedankt !!
Oudervereniging BS Pastoor Franck

Uw spar als kerstboom in de kerk of op het kerkplein? Ja, dat kan… Mocht in uw tuin een den of spar staan die u gaat rooien, overweeg dan eens om hem nog een tijdje te laten staan zodat hij met Kerstmis in de kerk of op het kerkplein kan staan. Graag nemen wij een spar met kluit na de kerstdagen van u over, zodat wij deze kunnen planten om in een volgend jaar te gebruiken. Laat het even weten bij koster Michel Verhaegh, Dhr. Duysenslaan 10 tel. 4857637.

Hoera!! De fusiewebsite van basisschool Ds. Deeleman, basisschool Pastoor Franck en basisschool Willibrordus is online. Middels deze site willen wij iedereen informeren over de meest actuele situatie t.a.v. het lopende fusietraject tussen de drie scholen in de kerkdorpen Grevenbicht en Obbicht. Lees meer »

Door de vele aanvragen van ondernemers uit eigen dorp en omgeving, maar ook uit België en Duitsland, heeft de organisatie van de zeer geslaagde Nostalgische Kerstmarkt 2013 in Grevenbicht besloten om een 2e editie te organiseren, en wel op zondag 7 December a.s. van 13.00 uur tot 21.00 uur. Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.