Beeg.nl

sunday soulfood juli

Na de onverdiende nederlaag tegen Havantia moet Armada 1 op herhaling. Op zondag 31 mei a.s. speelt Armada 1 een beslissingswedstrijd tegen Obbicht 1. De winnaar van deze ‘burenderby’ promoveert rechtstreeks naar de vierde klasse. Lees meer »

Eerste Pinksterdag, zondag 24 mei aanstaande, verzorgt DJ Walther een optreden bij cafe De Mert. Aanvang 16.00 uur. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Hilda zorgt weer voor bami en sate uit eigen keuken. Veel plezier!

Opgewekt en zorgzaam, nooit vragend,
nimmer klagend, altijd dragend
Moedig ging U door, steeds weer.
Tot op het laatste moment,
het wilde niet meer

Verdrietig, maar dankbaar voor al het goede wat zij ons gegeven heeft, hebben wij in liefde losgelaten onze moeder, schoonmoeder, trotse oma en overgrootmoeder Lees meer »

Op 16 mei jl. is er weer geschoten om de Huub Stans (oud generaal van schutterij Broederschap van het “Heilig kruis” te Grevenbicht) wisseltrofee.
Zoals elk jaar was het weer een spannende strijd onder de schutters om de felbegeerde trofee in handen te krijgen, en net zoals andere jaren is er altijd weer een schutter die baas boven baas is. Sjoerd Biesmans voelde de overwinning kortbij komen, en was niet van plan om deze af te geven. Lees meer »

19 mei, 2015

Bril gevonden

Op de dijk tussen Obbicht en Grevenbicht is een bril gevonden. Het montuur is blauw/groen van het merk Chavez van Specsavers.

Telefoon 4857807

Familie Janssen
Grevenbicht

Paus Franciscus;
paus franciscus2015 is door paus Franciscus uitgeroepen tot het jaar voor Religieuze gemeenschappen; het jaar van het Godgewijde leven. Hiermee wil de paus de betekenis van religieuzen en het kloosterleven voor de Kerk onderstrepen. Hij heeft in dit kader ontmoetingen belegd met mannelijke en vrouwelijke religieuzen in Rome. Verder is er een reeks wetenschappelijke symposia gepland over de betekenis van de ordes en congregaties in het verleden en voor de toekomst. Bisschop Frans Wiertz heeft de religieuzen gevraagd om aan vieringen in parochies deel te nemen. Lees meer »

Beste mensen,

Marianne HeijkantsEEN KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING !
EEN VOLKOMEN VERRASSING. Lees meer »

18 mei, 2015

Huren marktkraam!

Dorpsfeest Huren marktkramen

pinkstersjoppe

In het pinksterweekend van 24 en 25 mei zullen weer de Interlimburgse Kunstfietsdagen plaatsvinden. Tijdens deze jaarlijks terugkerende, grensoverschrijdende happening worden kunst en cultuur op een verrassende wijze gecombineerd met actief bezig zijn in de natuur. Lees meer »

Een dertienjarig meisje uit Papenhoven heeft aangifte gedaan van mishandeling nadat zij dinsdagmiddag vanuit een passerend busje op haar schouder werd geslagen. Lees meer »

Ondernemer van de week  • anita: Sorry had niet goed gelezen !
  • anita: Wat betekend lueter ?
  • viviane: De andere Belgische locaties zijn te vinden op - Hoeve Locht Zelissen Heppersteenweg 40 te Heppeneert - Hoeve Willy Schroyen Duivelsbrugweg 2 t
  • Berthi Pustjens: "Oud "Beegtenaar John Laumen is te vinden, met zijn gevarieerde kunst , aan de Belgische kant van de route op nr 5 in de flyer Hoeve 't Lemke te Elen


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.