Beeg.nl

In augustus organiseert Stichting Prot. Kerkje Grevenbicht een interessante expositie met werken van Lou Thissen en Nico Koster. Deze expositie wordt op zondag 3 augustus 2014 feestelijk geopend. Vanaf 15.00 uur is het kerkje open voor bezoekers. Iedereen is van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen. Toegang gratis. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Lees meer »

28 jul, 2014

BlueGrass Beeg 2014

Na de prachtige en geslaagde eerste editie van BlueGrass Beeg in oktober 2013 zien we de tweede editie al aan de horizon verschijnen. De sfeer, kwaliteit en de reacties van publiek en bands op de eerste editie waren zodanig dat twijfelen over een tweede editie niet aan de orde was. Dit jaar zal het festival plaats vinden op zaterdag 25 oktober in Oos Hoes. Tevens zal er op vrijdagavond 24 OKTOBER een concert georganiseerd worden in het podiumkerkje en zal op zondag 26 oktober weer het Blueshoppen georganiseerd worden. Voor de vrijdagavond zal het aantal plaatsen beperkt zijn waardoor we voor deze avond met voorverkoop van kaarten gaan werken. Lees meer »

Dit sfeervolle karakteristieke woonhuis is gelegen op een rustige locatie in Grevenbicht. De woning is gerenoveerd met het oog voor het authentieke en straalt hierdoor warmte en sfeer uit. Het woonhuis beschikt over een moderne keuken, drie ruime slaapkamers, een kelder en zonnige tuin. Vraagprijs € 189.000,- k.k. Kijk voor meer informatie en foto’s op www.lassoo.nl

pand-achter-de-kruiskapel-7-grevenbicht

Lucien Vroomen, Peter van Beek, Eva de Bruijn en Laurie Savelkoul met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Boek een zomeractiepakket auto en je effectieve lesprijs per uur is € 36,50.  Kijk voor meer info op onze site www.rijschoolhuisman.nl

foto-autorijschool-huisman

 

26 jul, 2014

Armbandje gevonden

Gisteravond is er een armbandje gevonden op de hoek van Beegter Markt en Pannesheuvel. De rechtmatige eigenaar kan zich melden via info@beeg.nl

rood-armbandje

 

26 jul, 2014

Vakantie El Borrico

El Borrico heeft vakantie  van maandag  28 juli tot en  met maandag 4 augustus. Wij wensen iedereen  een hele fijne vakantie toe.

Team  El Borrico

Voetbalvereniging Armada zoekt op korte termijn een nieuwe kantinebeheerder. De werkzaamheden betreffen in principe de dinsdagavond, de vrijdagavond en de zondag. Wanneer één van de avonden een probleem is, kunt u bij belangstelling toch reageren. Lees meer »

25 jul, 2014

Turkije topper!

turkije topper

Kinderen uit Obbicht en Grevenbicht mogen dit jaar ook meedoen aan kindervakantiewerk Born. Zat jij afgelopen jaar in groep 3 tot en met 8 van de Willibrordus-, Pastoor Franck- of Dominee Deelemanschool? Dan kunnen je ouders je tot en met 27 juli aanmelden door een mail te sturen naar bestuur@kvwborn.nl.

Goed tehuis gezocht voor een 6 jarig poesje waarvan de eigenaar overleden is. Ze is binnen gewend want ze heeft altijd op een flat gewoond. Als er niemand wordt gevonden moet ze naar het asiel. Wie heeft een goed hart voor dit zeer aanhankelijke poesje? Lees meer »

Sinds vrijdag 18-07-2014 is onze huiskat Joep vermist. Joep is een langharige rosse kat. (Geen raskat) Joep is heel erg aanhankelijk en is dus makkelijk op te pakken. Het is voor hem heel uitzonderlijk dat hij langer dan 1 nacht weg blijft. Vandaar dat wij hem nu al heel erg missen. Heb je hem gezien of weet je waar hij is? Neem dan contact op met: 06-46721136. Zijn thuis is in de omgeving Heilig Kruisstraat Grevenbicht.

huiskat joep

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.