Beeg.nl

26 nov, 2014

Sfeervolle Kerstmarkt

Sfeervolle kerstmarkt

Na het prachtige concert in Luxemburg op zaterdag 8 november, staat voor Harmonie St. Cecilia het volgende muzikale item op de agenda. Zondag 30 november a.s. zal het harmonieorkest van St. Cecilia namelijk weer de H. Mis muzikaal opluisteren. Het is een goede traditie ergens in de maand november even stil te staan bij de overleden leden, diegenen die de harmonie gebracht hebben waar zij nu staat. Met gepaste muziek zullen de dames en heren muzikanten onder leiding van Jo Savelkoul bijdragen aan een sfeervolle dienst. Lees meer »

Isa Hanssen, Jan Lomme, Rob Bongers, Randy Props en Anouk Vrencken met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Lezing heemkundevereniging “Bicht”, “Lauda Sion Salvatorem”, 750 jaar Sacramentsdag door Guus Janssen. In zaal Aurora Grevenbicht donderdag 27.11.2014 aanvang 20.00 uur. Lees meer »

De eerder aangekondigde Beegter Kerstmarkt in de straatjes van Rondstaai vindt helaas geen doorgang. Reden is dat zich te weinig marktlieden hadden ingeschreven om een groot en gevarieerd assortiment Kerst- en Kerstgerelateerde artikelen aan te kunnen bieden. Dit nieuws was nog maar pas bekend of er werden al plannen gemaakt voor een alternatief. Dit plan is inmiddels concreet: op zondag 7 december is er in de zaal van cafe Aurora van 11.00 tot 17.00 uur een Kerst-inn annex Kerstmarkt. Iets kleiner van opzet dan de aanvankelijk geplande Beegter Kerstmarkt op Rondstaai, maar minstens zo gezellig. Bijkomend voordeel is dat de organisatie niet afhankelijk is van de weersomstandigheden.

Jacqueline Honnef, Brian Hermans en Camille Duijsens met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Bewegen is een manier om andere mensen te ontmoeten, het maakt fitter en gezonder. Bij Sportplaza Het Anker worden al verschillende bewegingsactiviteiten aangeboden, zowel in het water als in de sporthal. Een van deze programma’s is Fifty-Fit. Het is een bewegingsprogramma dat in de sporthal plaatsvindt. Lees meer »

24 nov, 2014

Winterfair 2014

Het is weer feest, feest op Dagcentrum de Munnik in Holtum. Feest omdat cliënten het voorbijgaande jaar weer hard gewerkt hebben om mooie producten voor U te maken zoals cadeauartikelen, decoraties en kerststukken. Het is wederom gelukt om een mooi assortiment aan U aan te bieden. Lees meer »

De winter komt er weer aan. Vitamine A, B6, C, D en E zijn belangrijke vitamines. Deze vinden we o.a. in vis, vlees, koolsoorten, broccoli, wortels, eieren, zuivel, graanproducten, noten, zaden, peulvruchten enz. Lees meer »

Een autorijles totaalpakket met een zeer voordelige lesprijs van € 36,50 per uur.

Kijk op onze website www.rijschoolhuisman.nl voor de voorwaarden of bel ons op 046 433 20 89. Wij helpen je graag op weg.
huisman nieuw

Nu reeds reserveren en de kerstboom laten rooien wanneer het U uitkomt. Ook kunt U direct van het land, in alle rust de kerstboom uitzoeken, zelf zagen of uitspitten, of de reeds gezaagde bomen kopen. U bent dan verzekerd van een mooie diepgroene kakelverse kerstboom met beslist geen naalduitval. De hoogte van de bomen varieert van 1,50 cm tot 2,50 cm. Prijzen vanaf € 15,-. Lees meer »

pietenraceRegelmatig worden er sportieve activiteiten georganiseerd bij SportPlaza Het Anker te Buchten. Ook begin december als alles in het teken van Sinterklaas staat. Water is natuurlijk het leukste speelgoed dat er is, en daar weten zowel Sinterklaas als SportPlaza Het Anker alles van. Lees meer »

Ondernemer van de week  • Rob van Mierlo: Graag wil ik reageren op de reactie van CZ. Ik stel het zeer op prijs dat u die aanvult. Als u inderdaad de site die CZ aanbeveelt opzoekt, zult u zie
  • Nicole: Isa van harte gefeliciteerd met je verjaardag Maurice Nicole Randy en Colin xx
  • Nicole: Randy van harte gefeliciteerd met je verjaardag Pap mam en Colin xx
  • Toos: Hartstikke goed dat jullie een doorstart maken, veel succes gewenst. Komen zeker kijken en kopen.


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.