Beeg.nl

Party Unlimited verhuur heeft zijn assortiment wederom verder uitgebreid en vernieuwd. Bij ons vindt u werkelijk alles wat u maar nodig zou kunnen hebben voor uw feest. Van theelepeltje tot luxe feesttent; wij hebben het allemaal! Doordat wij continu zijn gefocust op kwaliteit en perfecte service, zal uw feest met onze materialen er net even anders uit zien. Lees meer »

In het weekend van 17 en 18 januari organiseerde de LBT weer haar jaarlijkse solistenconcours. Dit jaar was Born de gastheer. Namens de drumband van Koninklijke harmonie Aurora nam Jochem Mulleners deel aan het concours. Zijn optreden was gepland op zondag 18 januari. Jochem heeft al meerdere keren deelgenomen aan verschillende concoursen, maar dit jaar nam hij voor het eerst deel op xylofoon. Een nieuwe uitdaging dus! Lees meer »

Vanaf februari weer op donderdag open… De bezetting van P is aangevuld met een paar enthousiaste P’s (zie ook onze recente nieuwsbrief). We zijn vanaf 5 februari op donderdag weer open. Deze dagen gaan we alleen een vast menu serveren en wel voor een sterk gereduceerde prijs.
driegangenmenu : 25 euro
viergangenmenu : 30 euro

De keuze voor vis of vlees als hoofdgerecht blijft mogelijk. Natuurlijk houden we ook rekening met onze vegetariërs.

Ons prachtige Grevenbicht, gelegen in het Limburgse Maasdal, is een gebied waarbij de ontwikkeling van natuur en hoogwaterbescherming leiden tot een dynamisch natuurgebied. Wij zien dan ook de afgelopen jaren een sterke toename van het aantal watervogels, met name de diverse soorten ganzen die hier in de uiterwaarden neerstrijken. De natuur reageert hierop. De kleine rovers zien hun tafel rijkelijk gedekt. Dit verklaart de grote toename in het aantal vossen en steenmarters. Bijkomend effect is dat deze kleine rovers geen verschil zien tussen de tamme en wilde gans, waarbij menig hobbyboer met regelmaat een dode gans aantreft op het erf of huisweide. Lees meer »

Na afloop van de geslaagde Mansluujzitting in Beeg bleek mijn zwarte jas van het merk Pall Mall en verder o.a. herkenbaar aan een kapotte binnenzak, verdwenen. Er hingen die dag de nodige zwarte jassen op de kapstok en ik neem aan dat iemand mijn jas, allicht lichtelijk onder invloed en (daarmee) onbedoeld heeft meegenomen. Ik heb begrepen dat één zwarte jas van het merk Angelo Litrico is achtergebleven bij de Knevel die dag. Helaas dus niet de mijne, maar mogelijk wel van de bezoeker die mijn jas heeft meegenomen. Wil diegene zich a.u.b even melden via 06-14757534, dan kom ik ‘m wel oppikken. Alvast bedankt!
Jeroen Nieuweboer

Beeg haet d’r weer ein Zawpenske bie. ‘Stapelverliefd zijn wij op onze zoon en broertje Bruce, zoon van Bart Reinders en Ayla Meeks, broertje van Liam Reinders. Bruce is geboren op 20 januari 2015, heeft een lengte van 50 cm. en weegt 3375 gram.

Merovingenstraat 4, 6124 AB Papenoven.

bruce reinders

In verband met de verkoop van de bestaande woning annex winkel- en werkruimte is Horlogerie Senden aan de Ecrevissestraat in Obbicht tot nader order gesloten. Zodra de verhuizing naar een nieuw pand achter de rug is, worden de activiteiten weer hervat. Bericht hierover volgt via beeg.nl

Op zoek naar een leuk en lekker carnavalscadeautje voor bijvoorbeeld de Prinsenreceptie?. Zakje met 200 gram carnavalsspekjes of een chocolade carnavalssteek, beide € 3,95 per zakje of per stuk.

vastelaoveschocolaatjes Lees meer »

cruisen caraiben jan 15

In Restaurant P werd maandag 12 januari jl. een koffietafel gehouden voor de overleden Sjeng Schreurs uit Papenhoven.

koffietafelP werd onder andere als locatie gekozen, omdat Sjeng en zijn vrouw Truus hier een halve eeuw geleden, toen het nog een dorpscafé was, regelmatig kwamen om een pintje te drinken en gezellig ‘een praatje te slaan’ met mededorpsbewoners. Lees meer »

Mini Cooper clubman s, bouwjaar 2008. Kilometerstand: 77.000
Toyota Yaris T Sport 1.8, bouwjaar 2010. Kilometerstand 117.000
Opel Corsa Automaat, bouwjaar 2011. Kilometerstand 88.000 Klik op Lees meer voor de foto’s. Lees meer »

Op zondagmiddag 1 februari 2015 viert het zangkoor “Ons Genoegen” in het Podiumkerkje van Grevenbicht haar 75-jarig jubileum. Het feestelijke programma begint om 15.00 uur, maar het kerkje is vanaf 14.30 al open. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Nadere informatie: Gerrit Klee, tel. 046-4857951 of g.klee@ziggo.nl. Lees meer »

Ondernemer van de week  • Saskia: Bart, Ayla en Liam, van harte gefeliciteerd met jullie zoon en broertje!
  • Marly & Jos: Geweldig Jochem, proficiat met je 1ste prijs goed gedaan hoor! wat een talent hebben we toch in Beeg.
  • Jean: Dit cultuur historisch evenement moet altijd blijven bestaan. En mooi dat er weer gereden wordt op de boerenpaarden, deze heb ik al onder de "gaws" z
  • Theo: Dag Jeroen, zo hep ik ooit een keer, zo een 35 jaar geleden een keer gestapt in België, in de buurt van Mol. De volgende dag werd ik, weer thuis i


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.