Beeg.nl

De dit jaar jubilerende Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven hield zondag 29 maart jl. de Jaarvergadering. Naast de gebruikelijke agendapunten zoals jaarverslagen, nieuws over de vereniging en de financiële huishouding, was er een bijzonder moment, namelijk de benoeming van Ger Theelen tot Beschermheer van Harmonie St. Cecilia. De oud-voorzitter ontving onder een groot applaus uit handen van Beschermvrouw Ria Pernot een mooie oorkonde.

ger theelen beschermheer
Lees meer »

Zondag jl. vond opnieuw een wedstrijd in de competitieronde hanenkraaien plaats. Het mag geen verrassing meer zijn, want alweer voerde Fermie-Sjellie, de haan van Jan Crapels de boventoon. In de categorie ‘Meeste slagen’ werd hij wederom overtuigend winnaar met nu zelfs 147 slagen. En… deze keer deed zijn baasje niet voor hem onder! Ook Jan stak deze zondag boven alles en iedereen uit! Lees meer »

Schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht heeft op zaterdag 28 maart jl haar jaarvergadering gehouden. Op deze vergadering zijn weer enkele leden in het zonnetje gezet. Gerda van Wandelen moest wel heel even slikken toen zij door interim voorzitter Math Vonken naar voor werd geroepen. Met de woorden: Gerda, namens bestuur en de gehele Broederschap benoemen wij Gerda van Wandelen op deze jaarvergadering vanaf 2015 als lid van verdiensten van onze schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis”. Lees meer »

Jo Janssen, Jo Cramers en Ilona Kloetstra met hun verjaardag. Proficiat allen en maak er een leuke dag van.

Gratis inloopspreekuur: elke vrijdag kunt u van 16:00-16:30 uur binnenlopen voor een vrijblijvend en individueel gesprek met een van onze chiropractoren. Hierbij kunt u uw klachten voorleggen en volgt er een korte screening om te bepalen of onze chiropractoren iets voor u kunnen betekenen. Bent u verhinderd? U kunt ook een inloop afspraak maken voor een datum en tijd naar eigen keuze: 046-4529955.

Kijkt u eens op onze site: www.rugcentrum.nl voor uitgebreide informatie waaronder de diverse klachten, vergoedingen, verhalen van patiënten en meer.

Tevens verzorgen wij ook echografie en shockwave therapie.

Het definitieve is nog steeds moeilijk te aanvaarden, maar de steun die wij mochten ontvangen tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn lieve man, onze vader en trotse opa FRANS VENCKEN is een enorme stimulans om weer samen verder te kunnen gaan.

Uw belangstelling was en is voor ons een grote steun en danken jullie hartelijk hiervoor.

De zeswekendienst zal worden gehouden op Zondag 29 maart om 11.00 uur in de Parochiekerk H.Catharina, Grevenbicht.

Mia Vencken-Willen
Kinderen en kleinkinderen

Amnesty International is voor het kerkdorp Grevenbicht op zoek naar een coördinator voor hun jaarlijkse collecte. De collecte wordt jaarlijks gehouden in de maand maart. Werkzaamheden zijn o.a.:
• Collectanten benaderen
• Indeling van de wijken
• Bussen en materialen bezorgen/verzamelen

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met lenny.keijsers@gmail.com

Het zou mooi zijn als we Grevenbicht vanaf volgend jaar ook weer op de kaart krijgen voor Amnesty International!

Als je pensioen in zicht komt en het idee om dan een restaurant te beginnen realiteit is, wordt de passie voor horeca en gezelligheid omgezet in koken met collega-koks en lekker eten verzorgen voor gasten.
Hoe functioneert dat nu eigenlijk met die Pensionado’s in Restaurant P?
Hierbij geven we inzicht in het reilen en zeilen van de keuken en de mensen die er werken. Lees meer »

Anita Janssen, Geert Heutmekers, Jort Lemmens, Frank Dirks en Cecile Krux met hun verjaardag. Proficiat en allemaal een leuke dag gewenst.

Vraagprijs € 149.000,- k.k. Deze halfvrijstaande starterswoning met uitbouw en garage is gelegen in Grevenbicht-Papenhoven in een rustige straat met plantsoen en speeltuin. Voor meer info en foto`s bezoek de website www.lassoo.nl

SONY DSC

Vanwege de bouw van een geheel nieuwe werkplaats was Allround Car Service tijdelijk verhuisd naar een andere locatie aan de Mortel in Born. Inmiddels vindt de verhuizing in omgekeerde richting plaats en is het bedrijf met ingang van 28 maart weer operationeel op het adres Tomberstraat 9 in Papenhoven. Op een later moment zal er een heropening plaatsvinden. Informatie hierover volgt onder andere via beeg.nl

Naar aanleiding van eerdere onderzoeken heeft onderzoeksbureau BRO de mogelijke realisatie van onderwijs- en sportvoorzieningen in het middengebied tussen Grevenbicht en Obbicht nader op ruimtelijke uitvoerbaarheid getoetst. Hetzelfde heeft BRO gedaan voor een sportvoorziening in het middengebied tussen Guttecoven, Einighausen en Limbricht. Lees meer »

Ondernemer van de week  • mathie: gefeliciteerd gerda mooi man.
  • Esther Perebooms: Het was super! Een hele zaterdag nagenoten van een actieve ochtend. En nu van de spierpijn. ..Heerlijk. Dus we hebben goed ons best gedaan. Dit ga i
  • rianne salden: Voor de eerste keer sinds lang gesport. Geen conditie maar toch een heerlijk gevoel over gehouden aan het sporten van vandaag. Nooit gedacht dat ik op
  • Marion Kroese: Lekker sporten in de buitenlucht. Hier krijg ik energie van. Op mijn eigen tempo actief bezig geweest. Ik zal zoveel als mogelijk op zaterdag meedoen.


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.