Beeg.nl

Helmi van Nuil met zijn verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

25 jul, 2014

Turkije topper!

turkije topper

Kinderen uit Obbicht en Grevenbicht mogen dit jaar ook meedoen aan kindervakantiewerk Born. Zat jij afgelopen jaar in groep 3 tot en met 8 van de Willibrordus-, Pastoor Franck- of Dominee Deelemanschool? Dan kunnen je ouders je tot en met 27 juli aanmelden door een mail te sturen naar bestuur@kvwborn.nl.

Mike Glaesmaeekers met zijn verjaardag. Proficiat. Maak er een leuke dag van.

23 jul, 2014

Oud papier

Ofschoon de vakantie voor velen begonnen is, zal ook in juli oud-papier worden opgehaald. A.s. zaterdag is alweer de vierde zaterdag van de maand en dan kunt dus al uw kranten, folders, bladen, dozen e.d. kwijt aan onze papierploeg. U draagt daarmee bovendien bij aan een beter milieu. Lees meer »

Goed tehuis gezocht voor een 6 jarig poesje waarvan de eigenaar overleden is. Ze is binnen gewend want ze heeft altijd op een flat gewoond. Als er niemand wordt gevonden moet ze naar het asiel. Wie heeft een goed hart voor dit zeer aanhankelijke poesje? Lees meer »

Sinds vrijdag 18-07-2014 is onze huiskat Joep vermist. Joep is een langharige rosse kat. (Geen raskat) Joep is heel erg aanhankelijk en is dus makkelijk op te pakken. Het is voor hem heel uitzonderlijk dat hij langer dan 1 nacht weg blijft. Vandaar dat wij hem nu al heel erg missen. Heb je hem gezien of weet je waar hij is? Neem dan contact op met: 06-46721136. Zijn thuis is in de omgeving Heilig Kruisstraat Grevenbicht.

huiskat joep

21 jul, 2014

Dwergkonijn vermist

Mijn wit dwergkonijn is weggelopen, omgeving Boulevard Grevenbicht. Wie heeft hem gezien?

Met vriendelijke groet,

Evy Knops
Tel: 06-55983084

19 jul, 2014

Beeld van haan

Beeg heeft al het Gawstrekkersbeeld (op de hoek van de Watermolenstraat en Peperstaat) en natuurlijk het beeld van de Zawpens voor Oos Hoes, maar als het aan de hanenkraaivereniging ligt, krijgt Papenhoven dit najaar een beeld van een haan. De vergunningaanvraag loopt. Dat meldt Dagblad de Limburger in de editie van 18 juli 2014. De klus wordt gegund aan de 87-jarige kunstenaar Wily de Bruijn.

Dit sfeervolle karakteristieke woonhuis is gelegen op een rustige locatie in Grevenbicht. De woning is gerenoveerd met het oog voor het authentieke en straalt hierdoor warmte en sfeer uit. Het woonhuis beschikt over een moderne keuken, drie ruime slaapkamers, een kelder en zonnige tuin. Vraagprijs € 189.000,- k.k. Kijk voor meer informatie en foto’s op www.lassoo.nl

pand-achter-de-kruiskapel-7-grevenbicht

Jordanie

Op zaterdag 19 en 26 juli van 13.00 tot 14.30 uur in de zaak aan de Dorpstraat 56 in Buchten. Kijk voor meer informatie op de website www.xps-born.nl

infoavond-xps

Ondernemer van de week  • christel: mijn man is zijn zonnebril verloren, deze zat in een doosje van optiek "de groef". hopelijk ligt hij bij jullie.
  • beegtenaer: gun deze "kunstenaar" zijn rust !
  • wally: jullie vergeten in dit artikel het fantastische kunstwerk bij het veer. laten we hopen dat de haan of kop of kraai of waarhet dan ook op gaat lijken
  • Laura Kurstjens: ik ben mijn bril kwijtgeraakt en misschien dat dat de bril die u hebt gevonden onder leesbril, het is maar een lichte sterkte vandaar dat dat als lees


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.