Beeg.nl

De Limburgse band “The Floodlight”, bestaande uit 4 jonge talenten van 16 en 17 jaar, timmert nog geen jaar aan de weg. In deze korte tijd hebben zij echter een indrukwekkende referentielijst aan optredens opgebouwd en wisten zij al een eerste single te realiseren. Een droom die uit komt! De single “Unstable” is vanaf nu te downloaden via alle bekende Nederlandse downloadsites. Lees meer »
BC Levensvreugd staat op dit moment aan de vooravond van de nieuwe competitie seizoen 2015/2016. Hiervoor wordt er in augustus altijd gespeeld om het individueel kampioenschap libre, zodat er getraind kan worden in competitieverband en er tevens een kampioen bekend wordt. Lees meer »

jamaica

Al had je nog zoveel om voor te leven
Je had het niet in eigen hand
Ongevraagd moest je ons verlaten
En wij staan machteloos aan de kant Lees meer »

Op zondagmiddag 6 september 2015 treedt de bekende Limburgse zanger Paul van Loo op in het Podiumkerkje van Grevenbicht. Aanvang 15.00 uur. Entree 10 euro. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Lees meer »

In 2014 zijn de Italiaanse olijven aangevallen door de olijfvliegen. Deze vliegjes konden overleven omdat de winter zacht was, het voorjaar nat en te weinig zonuren in de zomer. De productie van olijfolie in 2014 was daardoor erg laag. Het was daarom moeilijk om nieuwe voorraad in te slaan voor onze webwinkel. Maar het is gelukt!!

Ben je nieuwsgierig naar onze olijfolie? En wil je de verschillen proeven tussen olijfolie uit verschillende streken in Italië of olijfolie met verschillende smaken zoals lemon, orange en tartuffo?

Kom dan zaterdag 5 september 2015 tussen 12.00 u en 17.00 u naar Tuttavia, Rozenlaan 25 in Grevenbicht.

Tot zaterdag!
Team Tuttavia

Tuttavia_Logo

De vakanties lopen op het eind en het is tijd voor een nieuwe start. Nu bij MVR Advies Training & Coaching een prachtige startersaanbieding om deel te nemen aan de lessen Bootcamp in Beeg. Lees meer »

Muziek hoor je overal, maar zelf muziek maken is nog altijd de leukste hobby die er is. Geen wonder dus dat veel kinderen met groot plezier deelnemen aan de muziekopleiding bij de Koninklijke Harmonie Aurora. Lees meer »

dubai

In het souterrain van het idyllisch gelegen pand Dijk 8 te Grevenbicht is vanaf zaterdag 12 september een gezellig ingerichte winkel gevestigd onder het welluidende motto ‘Sjiek en Sjoan’. Iedereen kan er tegen zeer aantrekkelijke prijzen tweedehands merkkleding en accessoires kopen en inbrengen, zoals sieraden, riemen, schoenen en tassen voor modebewuste vrouwen en mannen. Lees meer »

De vakantie is weer voorbij.
Wij staan graag weer voor jullie klaar. Lees meer »

De renovatiewerkzaamheden aan het pompgemaal in Born door aannemerscombinatie Besix-Mourik zijn in volle gang. Het pompgemaal ligt aan de westkant van het sluizencomplex in Born. De renovatiewerkzaamheden lopen conform planning waardoor de Obbichterweg en het fietspad op 28 augustus aanstaande weer voor het verkeer zullen worden opengesteld. Het jaagpad blijft overdag voorlopig gesloten in verband met werkzaamheden. Lees meer »

Eigen concerten geven met liveband in mooie, intieme theaterzaaltjes; de ultieme droom van velen. Voor Dyonne & Axel (moeder en zoon) wordt die droom nu werkelijkheid. In augustus/september doen zij hun eerste theatertour “CHANGED” en presenteren daarbij verakoestiseerde pop- en countrysongs met een flinke dosis soul. Het duo geeft daarbij een eigen interpretatie aan nummers van bijvoorbeeld Lady Antebellum, Meghan Trainor, Ed Sheeran, Caro Emerald, The Common Linnets, Christina Aguilera, Sheryl Crowe, Miranda Lambert, John Mayer en vele anderen. Lees meer »

23 aug, 2015

Collecte KWF 2015

In de week van 7 tot en met 12 september houdt KWF Kankerbestrijding weer haar jaarlijkse huis aan huis collecte. Een aantal vrijwilligers gaat in die week op pad om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Laat de collectant(en) niet tevergeefs bij u aanbellen en geef met gulle hand.

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.