Beeg.nl

poster-seniorenmiddag-aurora

NIEUW IN DE VERKOOP: Grote Tienden 22 te Papenhoven Halfvrijstaand woonhuis met carport en garage. Deze woning biedt aan de voorzijde vrij uitzicht over een plantsoen. De naast de woning gelegen speeltuin maakt deze woning uitermate geschikt voor een jong gezin of starters. Vraagprijs € 149.000,- k.k. Voor meer info en foto`s kijk op www.lassoo.nl

SONY DSC

Wij zijn ernaartoe gegroeid.
Desondanks is het afscheid nemen
voor ieder van ons moeilijk.
Toch vinden wij de kracht:
want sterker dan de dood is de liefde.

Bedroefd maar dankbaar dat aan haar lijden nu een einde is gekomen, delen wij u mede dat na een langdurige ziekte, die zij op een bewonderenswaardige wijze heeft gedragen, van ons is heengegaan mijn lieve vrouw, onze moeder, schoonmoeder en oma Lees meer »

31 aug, 2014

Beurs gevonden

Vrijdagavond 29 augustus heb ik een zwarte beurs gevonden, op de Dr. Duijssenslaan. Het gaat om een herenbeurs met diverse pasjes, foto’s enzovoort erin. Ben jij je beurs kwijt, neem dan even contact met me op en dan kun je hem komen ophalen. Kelly Maesen, 06-12184313.

U komt toch zeker ook naar het Koninklijke Harmonie Aurora Jubileumfeest? Heeft u nog geen entreekaarten? Dan is deze informatie belangrijk: De komende dagen sluit de internetverkoopmogelijkheid via onze site www.aurora150.nl. De tickets voor ons feestweekend (met o.a. WW band en Oktoberfest) zijn verkrijgbaar dan wel nog verkrijgbaar bij de volgende verkoopadressen: Lees meer »

Restaurant-P zoekt oproepkracht tussen 16 en 18 jaar voor hulp in de in de bediening. Liefst uit de directe omgeving van Grevenbicht. Heb je interesse, neem dan contact op met telefoonnummer: 06-51115540. Lees meer »

Valerie Savelkoul, Peter van de Bergh, Debbie Levels en Thei Hoofwijk met hun verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst.

Boek een zomeractiepakket auto en je effectieve lesprijs per uur is € 36,50.  Kijk voor meer info op onze site www.rijschoolhuisman.nl

foto-autorijschool-huisman

 

Trots konden we een paar weken geleden starten met het presenteren van de maar liefst tien fantastische bands die we dit jaar bij BlueGrass Beeg mogen verwelkomen. De eerste band die we hebben beschreven was Red Herring. In dit artikel stellen we weer twee bands aan u voor. Lees meer »

Grevenbicht heeft niet alleen een rijk verenigingsleven, maar ook veel ondernemers. Zeer recent schaarden Monique en Daniel Wielders uit Schipperskerk zich bij de lijst ondernemers met hun winkel kaarsen-cadeau.nl In de winkel worden handgemaakte kaarsen en figuurzeepjes verkocht. Zondag aanstaande is het assortiment te zien tijdens de braderie in Schipperskerk. Lees meer »

menorca ptt

Vrijdag 29 augustus is de feestelijke opening van de tentoonstelling Koninklijke harmonie Aurora 150 jaar. Anderhalve eeuw de juiste stemming. Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.