Beeg.nl

AUTO ZOMER ACTIE met een effectieve lesprijs voor een compleet pakket van € 36,50 / UUR.
MOTOR ZOMER ACTIE: een compleet pakket voor € 938,00

Kijk op onze website www.rijschoolhuisman.nl voor meer informatie of boek een PROEFLES
Het dreamteam van schutterij Broederschap van het “Heilig Kruis” te Grevenbicht mag aanstaande zaterdag terug naar het OLS in Maasniel. Na de twee verplichte ronden om mee te mogen kavelen schoot het 6 tal nog eens 4x 18 punten, dus in totaal 6 x 18 punten. Een geweldige prestatie van onze schutters Harold Peters, Brian Arntz, Hans Helgers, Frank Honnef, Michael Honnef en Math Vonken. Lees meer »

Bedankjes en relatiegeschenken!!! We hebben diverse modellen en maten aan onze site toegevoegd. Deze zijn te koop via onze webwinkel www.kaarsen-cadeau.nl vanaf € 1,00 per stuk. Lees meer »

Nog 36 Schutterijen zijn in de strijd om den Um. Daarvan zijn er 8 Uit Belgisch Limburg en 28 uit Nederlands Limburg. Lees meer »

Na een zeer geslaagd Maasgouwtoernooi voor de drumband en het harmoniekorps van KH Aurora uit Grevenbicht en een mooie swingende deelname aan de Taptoe Born te Obbicht hebben de muzikanten nog een tweetal uitvoeringen voor u in petto. Als afsluiting van het seizoen houdt Aurora op vrijdagavond 10 juli namelijk haar slotconcert en is de drumband op 11 juli nog te bewonderen op het Carnaval Mundial. Lees meer »

Vanmorgen vrijdag 3 juli op het fietspad van Grevenbicht richting sluis een blauw kinderschoentje in de berm gevonden: Donkerblauw schoentje met gespsluiting en blauw/rode veterversiering. Terug te bevragen: Annie Popping, Abdisstraat 40 Grevenbicht. Tel. 06 289 163 43

Bestuur, leden en de hele Ceciliafamilie kunnen zeer tevreden terugkijken op het jubileumfeest C115, dat afgelopen weekend plaatsvond in het Beegse. Lees meer »

azoren

Namens deze weg willen iedereen bedanken voor de warme en hartelijke felicitaties n.a.v. ons diamanten Huwelijksfeest. Lees meer »

Maandag 24 augustus is het zover. Dan start de 47ste kindervakantiewerkweek van Kindervakantiewerk Born. Honderdvijftig kinderen hebben zich al opgegeven. Zit jij daar nog niet bij? Geef je dan nu op! Lees meer »

01 jul, 2015

Bootcamp in Beeg

Aanstaande zaterdag zal de Bootcamp in Beeg op het trapveldje aan de Kuppelkovenderweg eerder beginnen vanwege het warme weer. Deze zal dan starten om 08:30 uur, dan is het nog een aangename temperatuur en heb je nog de hele dag om lekker te gaan zwemmen of zonnebaden. Lees meer »

Op zondag 28 juni werd in Venlo de finale gehouden voor jonge solisten door de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen. Tijdens deze finale werd op zeer hoog niveau gemusiceerd door jonge muzikanten uit heel Limburg. Lees meer »

Tijdens een druk bezochte receptie t.g.v. het 115 jarig bestaan van Harmonie St.Cecilia Grevenbicht-Papenhoven heeft Zijne Majesteit de Koning het behaagd om Dhr. Raymond Jennen te onderscheiden met de titel “Lid in de orde van Oranje Nassau”. Tot ieders verrassing verscheen Burgemeester Sjraar Cox ten tonele met zijn College om de versierselen uit te reiken. Lees meer »

Ondernemer van de week  • Frank Honnef: Niet alleen het zestal was succesvol, maar ook wist onze bieleman Harold Peters een 1e prijs te winnen. Harold nogmaals proficiat.
  • stephanie vanwandelen: num de um maar mit no beeg gr de koningspaar van het heilige kruis grevenbicht
  • wil: Hier mag toch op zich minst vermeld worden dat het Heilig Kruis ook bij de finalisten op zaterdag is!!! Veel succes jongens!
  • André en Angelie Dückers: Via via hoorden we van het overlijden van Jeanny. We willen jullie als familie, maar Harie in het bijzonder, heel veel sterkte wensen met dit verlies


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.