Beeg.nl

Personal Touch Travel
06-24481795
046-4350500
wilko.lenoir@personaltouchtravel.nl
www.jouwreisburo.nl

winnaar-reisbureauketen 

Koningsdag 2014 wordt dit jaar gevierd op VRIJDAG 25 APRIL, de laatste schooldag vóór de meivakantie. De Stichting Oranjecomité Grevenbicht (SOC) heeft in samenwerking met de basisscholen Pastoor Franck en Dominee Deeleman een feestelijk activiteitenprogramma samengesteld dat om 8.45 uur start met het hijsen van de vlag, gevolgd door een koninklijk ontbijt in beide scholen. ‘Op bezoek bij de koning’ omvat activiteiten in en om de basisscholen voor de leerlingen van alle groepen, zoals: bouwen met héél véél lego, racewedstrijden met de step, knutselopdrachten die passen bij Koningsdag, cupcakes versieren, allerlei binnenspellen (zoals 4 op een rij, twister, airhockey) en zumba dansen. Natuurlijk ontbreekt het oergezellige springkussen niet op het feest van de Koning! Het ‘bezoek bij de Koning’ duurt ’s morgens tot twaalf uur en eindigt ‘s middags om half vier. Het uitsteken van de Nederlandse vlag wordt op prijs gesteld. Lees meer »

Autorijschool Dohmen, onderscheidend in:

  > Bijna 10 jaar gecertificeerd in Rijopleiding In Stappen.
  > Bijna 10 werkzaam als rijschool werkzaam in regio Sittard-Geleen-Born.
  > Vaste, vrouwelijke instructeur.
  > Actueel slagingspercentage eerste examens: 80 %!
  > Gecertificeerd in Faalangst.
  > Gecertificeerd in Autisme.
  > Ook als u lange tijd niet gereden heeft en moeite heeft met bv autosnelweg, kunt u bij mij terecht.
   

Voor meer info; kijk op www.autorijschooldohmen.nl of bel 06-509 35 914
nieuwlogoautorijschooldohmen.jpg

De drumband van Koninklijke harmonie Aurora laat ook in dit jubileumjaar van zich horen! Ter ere van het 150-jarig bestaansfeest zullen zij een spettend concert verzorgen. Dit staat gepland op zondag 25 mei, aanvang 18.30 uur. De locatie is zeker ook bijzonder, en wel het Forum te Sittard. Lees meer »

Op woensdagavond 28 mei treedt de pop, rock en fun(k) coverband Juicy Lucy voor de laatste keer op. Het overgrote deel van de kaartjes is inmiddels verkocht tijdens de VBO Braderie. Kaartjes die nog niet verkocht zijn kun je vanaf nu aanschaffen bij enkele voorverkoopadressen: café Aurora, in Grevenbicht , Albert Heijn in Grevenbicht en Bloemboetiek Savelkoul in Born. Lees meer »

Het orkest van St. Cecilia heeft komende week 2 concerten op het programma staan. Op Paasmaandag gaat het harmonieorkest op bezoek bij Concordia Obbicht voor het traditionele Paasconcert en vijf dagen later, op zaterdag 26 april, vindt het eveneens traditionele Oranjeconcert in Oos Hoes plaats. Daarnaast wordt op zondag 25 mei in de Spil te Maasbracht geconcerteerd, samen met de orkesten van Concordia Ittervoort en St. Caecilia Puth. Lees meer »

De Vlaamse bluegrass band Blue Maxx komt op zaterdag 17 mei naar Café-zaal Aurora. Blue Maxx is een band die opvalt door de prachtige samenzang, zoals ze zelf zeggen straffe vocalen. Een must-see and hear ! Ze zullen een volledig concert ten gehore brengen doorspekt met humor en een mate van muzikaliteit die de meeste mensen zeker zal beroeren. Lees meer »

Enkele vrijwilligers zijn onlangs druk in de weer geweest om borden te plaatsen voor het OLS . Door de borden bij het schuttenterrein De Brammert en bij de binnenkomst van Grevenbicht-Papenhoven kan het niemand ontgaan dat het OLS 2014 in Grevenbicht-Papenhoven bijna zal plaatsvinden. De inkom borden zijn gesponsord door MH Roadstyling en geplaatst met medewerking van bedrijf Fuchs. Lees meer »

droomvakantie-malediven

Zoals reeds velen van u weten, halen de leden van schutterij Het Heilig Kruis wekelijks oud ijzer op. Mede door het ophalen van deze oude metalen is het voor ons mogelijk om de nodige uniformen en instrumenten te bekostigen. Mocht u van uw oude metalen verlost willen worden, dan kunt u dit doorgeven bij een van de volgende personen: Theo van Wandelen, 046- 4855411 en Jerome Helgers, 046- 4858348. Lees meer »

18 apr, 2014

Oppas biedt zich aan

Mijn naam is Bas Klinkers. Ik ben 15 jaar.  Wanneer u oppas  nodig heeft, ( kinderen vanaf 5 jaar) kunt u contact met mij opnemen. Mijn tel.nr is: 06-53411073, of whatsapp.

De vertrouwde naam, maar met een nieuwe, frisse uitstraling. Bijgaand een advertentie in de nieuwe vormgeving.

banner-lassoo-beegpuntnl

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.