Beeg.nl

Na de 2-0 overwinning op tegenstander NEC’92 uit Heerlen afgelopen zondag 22 mei, had de Grevenbichtse formatie onder leiding van trainer Jo Gorissen in de returnwedstrijd genoeg aan een gelijkspel. De toeschouwers kregen echter meer geboden: 4-1 in het voordeel van Armada, dat daardoor promoveert naar de vierde klasse. Proficiat!

armada 1 promoveert naar vierde klasse Lees meer »
Dank je wel team apotheek Grevenbicht voor de gewonnen prijs.

We zullen er van genieten.

Groetjes,
Laura Laumen

laura laumen met prijs

Luuk Claessen en Wilfried Coenen met hun verjaardag. Proficiat en een heel leuke dag gewenst.

26 mei, 2016

Vandalisme

Op de Dijk in Grevenbicht is maandagnacht (23 mei) omstreeks 00.40 uur een steen door een raam gegooid. Buren hoorden glasgerinkel en een auto wegrijden. Dit nieuws werd bekend gemaakt via de Buurtpreventie App. Heeft iemand iets vreemds gezien rondom dit tijdstip, bel dan de plaatselijke politie via 0900-8844.

Sfeervolle halfvrijstaande jaren 30 woning. Deze woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd met behoud van authentieke details. De vraagprijs is € 167.000,- k.k. Kijk voor meer informatie en foto’s op onze website: www.lassoo.nl

pand willem 1 straat grevenbicht

25 mei, 2016

Ophalen oud papier

Zaterdag aanstaande is de vierde zaterdag van de maand en dat betekent inzameling van oud papier. De start is vanaf 09.00 uur. Gaarne gebundeld of in dozen, dat bevordert een snelle afvoer. Namens Harmonie St. Cecilia alvast veel dank voor uw indirecte bijdrage aan onze verenigingskas.

Stef Hermans met zijn verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst.

In de week 30 mei – 5 juni vindt de jaarlijkse Anjeractie plaats. Daarbij gaan duizenden collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor Cultuur in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds bijna 3500 projecten ondersteunen. In Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk zijn dit jaar de leden van harmonie St. Cecilia actief om de kas van de vereniging te spekken via de Anjeractie. De helft van de inkomsten komt rechtstreeks ten goede aan de harmonie, op het restbedrag kan door de muziekvereniging eenmaal per drie jaar een beroep worden gedaan voor een aanzienlijk bedrag voor instrumenten of uniformen.

Anjeractie PrB Cultuurfonds 2016

Riet Salden met haar verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst.

Wist u dat het inhuren van een personal trainer fantastische resultaten kan geven. Onder professionele begeleiding bereikt u effectief de door u gestelde doelen met afwisselende trainingen. Functionele trainingen gecombineerd met core- en balanstraining zorgen voor een maximaal rendement. Dit kan op diverse locaties, zowel binnen als buiten. Ook voor kleine groepen zijn er diverse mogelijkheden om te trainen, mede in verband met lagere kosten die dan gedeeld kunnen worden.

logo-mvr-personal-training.jpg

Met vriendelijke groet,

Uw Personal Trainer
Rob van Mierlo
MVR Advies Training & Voeding
www.mvradviesentraining.nl
06-57098095

Zaterdag 28 mei a.s. zal in Oos Hoes in Grevenbicht weer Cecilia’s Muziekproeverij plaatsvinden, met optredens van de jongste en al gevorderde Cecilianen als solisten en in ensembles. Papsen en mamsen, opa’s en oma’s, broers, zussen en iedereen die belangstelling heeft in een leuke en bovendien goede muziekopleiding, is van harte welkom bij deze uitvoering. Misschien wil je zelf muziek gaan maken of weet je dat nog niet zeker, maar wil je wel eens komen luisteren. Je bent welkom, we starten om 16.00 uur.

cecilia's muziekproeverij

Dankzij een tweede plek in de reguliere competitie heeft v.v. Armada nacompetitie voor promotie naar de vierde klasse afgedwongen. De tegenstander in deze play-off is NEC ’92 uit Heerlen, de nummer 11 uit de 4e klasse B. De eerste wedstrijd vond vanmiddag plaats op Sportpark Varenbeuk te Heerlen. De mannen uit Grevenbicht stapten na 90 minuten als overwinnaars van het veld: 0-2.

De return zal plaatsvinden op donderdag 26 mei om 19:00 uur op Sportpark Den Dreesj in Grevenbicht. Het bestuur van Armada hoopt dat veel supporters het eerste elftal komt aanmoedigen, in de hoop dat de gehoopte promotie een feit wordt.

Op vrijdag 20 mei jl. was een camerateam van de Rijdende Rechter aanwezig in Grevenbicht in verband met een conflict tussen twee buren in de woningen aan het Burgemeester Kotenplein. Het conflict gaat om een (te) grote boom in de achtertuin bij een van deze bewoners. Aansluitend vond de zitting plaats in Oos Hoes. In juli is de uitspraak en de uitzending is in augustus. Lees meer »

Em’s Creations is binnenkort officieel Blond Kleurspecialist. Na een geweldige cursus boordevol nieuwe technieken, ideeën en de laatste trends op kappersgebied. Heb je zin in een nieuwe zomerlook, maak dan gauw een afspraak!!! In de maand juni en juli krijgt elke klant bij iedere kleurbehandeling een kaartje cadeau van ‪#BonnailenBody‬ met 10% korting voor een Suger Wax behandeling of een Spray Tan behandeling! Let the summer begin!

zomerlook em's creations

Ondernemer van de week  • Leny Hulsmans: Proficiat en zeker ervan genieten !
  • Tjeu Hendrix: Hoy Riet, Vanuit Spanje de hartelijke felicitaties.en nog vele gezonde jaren toegewenst! Ria en Tjeu
  • Marie-José Colbers: Riet, Gefeliciteerd met je verjaardag, wij wensen je een fijne zonnige dag en nog vele jaren in goede gezondheid, Marie-José en Pimmetje,
  • Robert: Bluegrass Beeg 2015 On October 17th we travelled two hours south, to the Limburgian village Grevenbicht, Beeg in local dialect. It was the third


Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.