Beeg.nl

Voor de jongste occasions ga je naar Carcenter Gijsen. Er komt steeds nieuw aanbod bij. Zoals de Citroen C3 1.6 THP en deze Fiat 500 1.2 Lounche bouwjaar 2014 km stand 3400!! Nieuwstaat! Kijk voor de specificaties op onze website www.carcentergijsen.nl

fiat 500 carcenter gijsen Lees meer »

Rik Ritzen, Frank Scheepers en Syb van Nuil met hun verjaardag. Proficiat en een leuke dag gewenst!

Vanaf dinsdag 28 april gaat de winkel weer open. Het nieuwe adres is VONDERSTRAAT 7 te Obbicht. Voor degene die het niet precies weet, dit is de straat bij de uitdeelpost van de Apotheek. Lees meer »

kupers kop

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan een volledig georganiseerde excursiereis naar Bali. Onder begeleiding van een ervaren Nederlandse reisleider maakt u deze prachtige reis. Tijdens de gehele reis staat onze reisleider voor u klaar en bezoekt u de mooiste bezienswaardigheden. Lees meer »

Laatste week april en hele maand mei. Heeft uw zoon of dochter wel eens hoofdpijn of rugpijn of heeft uw baby of peuter last van krampjes of groeipijn? In de laatste week van april en de hele maand mei kunt u in onze praktijk in Sittard terecht voor een gratis en vrijblijvende kindercheck up. Uw kind wordt dan tijdens een kort gesprek en screening nagekeken op afwijkingen in de wervelkolom. Lees meer »

Het traditionele Oranjeconcert wordt dit jaar wederom verzorgd door Koninklijke Harmonie Aurora onder leiding van dirigente Karin Janssen. Lees meer »

Op vrijdag 24 april 2015 treden Chris Ronald en John Ellis op in het Podiumkerkje. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,00. Het kerkje is open vanaf 19.30 uur. Inlichtingen en reserveringen via het secretariaat van het Podiumkerkje: bel 046-4852242 of stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl. Lees meer »

Burgemeester Sjraar Cox reikte vandaag bij gelegenheid van Koningsdag aan 19 inwoners van de gemeente Sittard-Geleen een Koninklijke onderscheiding uit. Hiermee is de gemeente Sittard-Geleen 15 Leden in de Orde van Oranje-Nassau en vier Ridders in de Orde van Oranje-Nassau rijker. Onder de gedecoreerden bevindt Marianne Heijkants-Peerbooms uit Grevenbicht. Lees meer »

Op 2 april om 17.45 uur is Evi (Floor Roy) van Peij geboren. Zij is de dochter van Bart & Ardie van Peij-Deuss. Adres: Heilig Kruisstraat 75a Grevenbicht.
Evi van Pey

Tijdens de druk bezochte regiobijeenkomst van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen op maandagavond 20 april in gemeenschapshuis Oos Hoes te Grevenbicht, werden Tiny Reijnen en Jaak Bohnen door het complete bestuur van de KBOV gehuldigd met hun 25 jarig lidmaatschap van de Stichting Oranjecomité Grevenbicht. Lees meer »

23 apr, 2015

Bootcamp

Wie durft de uitdaging aan bij Bootcamp in Grevenbicht. Meld je aan en train lekker in de buitenlucht en krijg zo een goede conditie. De zomer komt er langzaam aan en de pondjes kunnen er weer af. Gelijktijdig met deze Bootcamptraining kunt u bij Rob van Mierlo ook nog eens begeleid worden bij het afvallen. Geen hoge kosten zoals bij sommige afslankinstituten. Lees meer »

Zaterdag 25 april aanstaande is de vierde zaterdag van de maand en zal er weer oud papier worden ingezameld. Het inzamelen van oud papier resulteert in een financiële bijdrage voor onze vereniging. Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.