Beeg.nl

Donderdag 25 december, 1e Kerstdag: gesloten.
Vrijdag 26 december, 2e Kerstdag: open vanaf 17.00 uur.
Woensdag 31 december, oudjaarsavond: open vanaf 19.00 uur. Heerlijke hapjes van de zaak (uit eigen keuken)
Donderdag 1 januari, Nieuwjaarsdag: open vanaf 11.00 uur.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar gewenst.

Geert en Hilda
Cafe De Mert

Marianne Heijkants en Koert Schreurs met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

kerst 2015 potbelly

Dit zijn onze aangepaste openingstijden:
Maandag 22 december van 8.00 tot 20.00
Dinsdag 23 december van 8.00 tot 20.00
Woensdag 24 december van 8.00 tot 18.00 Lees meer »

Nieuw bij kapsalon kapsones. Onze Very Important Costumer Card. Met vele leuke acties erop voor 2015!!!!

Kom naar Kapsones en laat je eigen VIC Card registreren. U wordt door middel van de VIC card nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de komende acties in 2015!

Tevens willen wij iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Let op! Zaterdag 27 december zijn wij gesloten.
vip

Voor het derde jaar op rij heeft de Pastoor Franckschool geld ingezameld voor 3FM Serious Request. Dit jaar is met de actie Bubbelbingo maar liefst voor €398,65 opgehaald. €298,65 aan statiegeldflessen en een extra donatie daarop van AH €100,- is €398,65. Leerlingen moesten lege flessen inleveren en kregen in ruil daarvoor een lootje. Mede dankzij de geweldige inzet van vele ondernemers en ouders uit Grevenbicht en omstreken zijn op woensdag 17 december fantastische prijzen verloot tijdens de bingo. Lees meer »

De week voor kerst zijn de openingstijden:
Dinsdag 23 december geopend van 11.00 tot 18.00 uur
Woensdag 24 december geopend van 11.00 tot 13.00 uur. Lees meer »

18 dec, 2014

Apres Ski Party

apres ski party

Een paar tips: Blijf 3 maaltijden per dag eten. Een keuze is om mager te eten, bijvoorbeeld magere kaassoorten, mager vlees, magere saus enz. Kies bewust, bv witte vis in plaats van rood vlees, rode sauzen in plaats van romige sauzen. Kies in plaats van calorierijke toetjes voor vers fruit. Kies voor een kleiner glas bij uw wijnsoorten. Durf nee te zeggen als u voldoende hebt gegeten. Allemaal keuzes die u zelf bepaalt en niet in de weg hoeven te staan van een heerlijke, gezonde en gezellige maaltijd rond de kerst en oud op nieuw.

Ga eens een lekker stuk wandelen na uw heerlijke kerstmaaltijd, daar wordt uw vertering ook vrolijk van!

Rob van Mierlo wenst u namens MVR Advies Training & Coaching een gezellige kerst en spetterend oud op nieuw.

Het lopende jaar 2014 en ook het volgende jaar 2015 zijn voor de meest oostelijke Belgische stad Maaseik van historische betekenis. De stad en haar inwoners vieren dan het zogenaamde “Van Eyckjaar”. Dat gebeurt met tal van activiteiten, die in relatie staan tot het 150 jaar bestaan van het standbeeld van de gebroeders Jan en Hubert van Eyck op de Markt in de Maasstad. Voor de Heemkundevereniging “Bicht” voldoende reden om aan dit jubileum aandacht te besteden temeer omdat Maaseik nagenoeg een buurgemeente is van Grevenbicht en Grevenbichtenaren vrij frequent de monumentale Maasbrug passeren, om in de oude Loonse stad aangenaam te verpozen. Lees meer »

Op zaterdagavond 20 december 2014 treedt sopraan Fenna Ograjensek op in het Podiumkerkje. Samen met een strijkensemble verzorgt zij een sfeervol kerstconcert. Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,00. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Reserveren en info: mail info@podiumkerkje.nl, of bel 046-4852242. Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.