Beeg.nl

Claudia Smeets, Peter Didden, Lilian Honnef, Chris Coenen, Juul Michiels, Harry Savelkoul en Yana Binten met hun verjaardag. Proficiat. Maak er een leuke dag van.

Onder muzikale en vrolijke noten van Kapel Eige Wies werd op zondag 5 oktober jl. de nieuwe kraaicompetitie met trööte en trommen geopend. Een gezellige binnenkomer voor hanen, leden en sympathisanten. Geweldig…. Eige Wies weer eens bedankt voor het gezellige (vroege) halfuurtje! Daarna was het de beurt aan de hanen en na het startsein van ‘opperscheids’ Frans Vaessen, sloegen de beestjes er, in den beginne aarzelend, op los! Lees meer »

VERKOCHT BINNEN 8 WEKEN: pand Achter de Kruiskapel 7 te Grevenbicht. Wilt u weten hoe? Bel voor een vrijblijvende waardebepaling met 046 – 48 10 346
LASSOO Makelaars & Taxateurs. Kijk voor meer informatie op www.lassoo.nl

pand-achter-de-kruiskapel-7-grevenbicht

NIEUW IN DE VERKOOP BIJ LASSOO: pand Deltalaan 4 te Schipperskerk. Vraagprijs € 159.000,- k.k. Het betreft een riant half vrijstaand woonhuis met garage en ruime onderhoudsvrije achtertuin. Voor meer info en foto`s kijk op onze website www.LASSOO.NL of bel voor een bezichtiging 046 48 10 346.

SONY DSC

najaarscollectie-bie-missy

Wunsj Wònjer Werkelikheid

Mit leefde òntvange, mit verdreet weer aafgestange Lees meer »

Op zondag 5 oktober werd voor de derde maal het ‘Frit mit Frikkedelle concert’ georganiseerd voor jeugdige slagwerkers. Deelnemers dit jaar waren de jeugdslagwerkgroep van Fanfare Eendracht Dieteren, onder leiding van Lars van den Oever, de jeugddrumband van Harmonie Concordia Obbicht onder leiding van Etiënne Houben, de jeugddrumband van Fanfare St. Jozef uit Buchten onder leiding van Luc Houben en de jeugddrumband van Koninklijke harmonie Aurora Grevenbicht onder leiding van Maurice Thijssen. Lees meer »

Donderdag 23 oktober 2014 houdt historicus Herman van Rens uit Beek een belangrijke lezing over het onderwerp “Joden in Limburg”. De lezing vindt plaats binnen de lezingencyclus van de Hv “Bicht”, maar is verder ook voor iedere belangstellende toegankelijk. De lezing gaat door in Zaal “Aurora” aan de Raadhuisstraat 10 in Grevenbicht en begint om 20.00 uur. Lees meer »

MVR Training gaat weer binnen trainen, doe gratis eens een training mee. Geschikt voor elk niveau. MVR verzorgt een complete bodytraining waarbij er veel aandacht is voor u als persoon. Het is tenslotte uw lichaam dat de aandacht verdient! Voor informatie neem contact op met uw personal trainer Rob van Mierlo via telefoon: 06-57098095, via email: rob.van.mierlo@xs4all.nl of via onze website www.mvradviesentraining.nl

De hele maand oktober ontvangt u 15% korting op een haarkleurbehandeling* vanaf €28,50. Korting is alleen geldig op een volledige haarkleurbehandeling, special blonde en op duo of meer kleuringen van het hele haar. Lees meer »

Wegens ziekte kan Michel Idzes niet optreden op onze Hollandse feestavond! Daarbij mogen wij wel Davy Michielse èn Ron de Ridder aan ons programma toevoegen! Kortom, een extra artiest erbij! Vijf artiesten, live DJ For Music en onze topper en tevens hoofdact DJANGO WAGNER! Lees meer »

Over enkele weken vieren we weer Allerheiligen – Allerzielen. Het kerkhof wordt daartoe in gereedheid gebracht. De medewerkers van het kerkhof verzoeken u dan ook vriendelijk om van de graven die aan u zijn toevertrouwd de zomerbloemen te verwijderen en het nodige snoeiwerk te verrichten.
Een dringend verzoek: Stel het niet uit tot de laatste dag. Lees meer »

Ondernemer van de week




Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.