Beeg.nl

Vanaf 1 november zullen wij als buurtzorg Susteren e.o. gaat splitsen in Susteren e.o. en Born e.o. We gaan het team splitsen omdat wij als team te groot zijn geworden en verder willen in twee kleinere teams. Zodat wij onze cliënten de zorg kunnen blijven bieden die zij verdienen en wij onze slogan kunnen waarmaken: Professioneel en persoonlijk. Lees meer »

Ingrid Ferfers met haar verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Wordt er nog gepermanent anno 2014? Vragen klanten mij wel eens. Jazeker. Maar is dat dan niet zo een kleine krul? Nee, hoor! Je kan hele mooie natuurlijk vallende krullen krijgen met behulp van een permanent behandeling. Ook in langer haar. Lees meer »

Roel Salden met zijn verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

Zanggroep Octetnog is op zoek naar zangers(essen) ter versterking van de zanggroep. Met name bassen en tenoren zijn dringend nodig. Tevens kunnen de alten en/of mezzo’s ook nog wel versterking gebruiken. Lees meer »

In de week van 5 t/m 11 oktober heeft de nationale collecte van de Nederlandse Brandwonden Stichting plaatsgevonden. En niet zonder succes. Door de gezamenlijke collectanten zijn de volgende bedragen opgehaald:
Born Achter het spoor: €525,00
Born Centrum: € 617,21
Buchten: € 509,99
Grevenbicht: € 1051,04
Holtum: € 290,65
Obbicht: € 571,51

Tezamen het prachtige resultaat van € 3.565,40 Lees meer »

Vanaf 1 november zullen wij als buurtzorg Susteren e.o. gaat splitsen in Susteren e.o. en Born e.o. We gaan het team splitsen omdat wij als team te groot zijn geworden en verder willen in twee kleinere teams. Zodat wij onze cliënten de zorg kunnen blijven bieden die zij verdienen en wij onze slogan kunnen waarmaken: Professioneel en persoonlijk. Lees meer »

Verdrietig, maar met een onuitwisbare herinnering aan zijn leven, hebben wij afscheid moeten nemen van mijn man, onze vader, schoonvader, opa en overgrootopa Lees meer »

Jasmijn Munsters en Dennis Vola met hun verjaardag. Proficiat! Maak er een leuke dag van.

ENERGIELABEL
Graag wil ik u op de hoogte brengen inzake invoering verplicht energielabel vanaf 1 januari 2015.
Bij verkoop of verhuur is met ingang van 1 januari 2015 de levering van een energielabel verplicht. Het label verschilt van het label en de systematiek die al vanaf 2008 van kracht was. Alle eerder afgegeven labels houden hun geldigheid tot 10 jaar na afgifte datum. Voor alle woningen welke nog geen label hadden verandert e.e.a. De verplichting en aansprakelijkheid m.b.t. het energielabel geldt voor de woningeigenaar. Lees meer »

Tango Y Canciones geeft op zaterdagavond 1 november 2014 een sprankelend concert in het Podiumkerkje. Aanvang 20.00 uur, het kerkje is open vanaf 19.30 uur. Entree 10 euro. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Lees meer »

28 okt, 2014

Fotoboek

Intussen heeft Schutterij Eendracht besloten, een gedenkboek uit te geven met herinneringen aan het voorbije OLS. Dat OLS was een prachtig festijn, dat Beeg weer eens goed op de kaart gezet heeft. Lees meer »

Ondernemer van de week
Vraag en aanbod

Marktplaats.nl, maar dan in het klein. Voor het plaatsen van een advertentie (incl. foto) vragen wij een kleine vergoeding van € 3,-. Advertenties en foto’s kunnen aangeleverd worden via info@beeg.nl.

Familieberichten

Geboortes, overlijdensberichten en andere familieberichten (huwelijk, jubileum, geslaagd, heilige communie e.d.) kun je mailen naar info@beeg.nl.

Wonen in Beeg

In Grevenbicht is het prachtig wonen. Niet verwonderlijk dat het dorp aan de Maas een grote aantrekkingskracht uitoefent. Op beeg.nl vind je een actueel overzicht van woningen die in beeg te koop staan.

Info adverteerders

Ondernemers, bedrijven, instellingen en kantoren kunnen adverteerder c.q. sponsor worden van deze lokale website.

Neem contact op met de redactie van Beeg.nl en vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.