Nieuws

Wisseling van de wacht bij Harmonie St. Cecila

Bij Harmonie St. Cecilia heeft officieel een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Tijdens de Taptoe Born in eigen dorp droeg John Maassen na 15 jaar de mace over aan de nieuwe Tambour-Maître Robin Koevoets. Binnen het taptoeprogramma van St. Cecilia was hiervoor speciaal ruimte gemaakt tussen het showoptreden van de drumband en het programma van het gehele korps.

Het was een prima gelegenheid om dat in eigen dorp te doen en bovendien terecht, gelet op John's loopbaan als TM. Het grote applaus van het publiek onderstreepte dit moment waarbij ook de kolbak en de sjerp wisselden. Vanuit de drumband confetti werd afgeschoten.

Het korps rondde onder leiding van Robin haar voorstelling met militaire marsen af en aan het eind was er voor John nog een mooie ruiker. St. Cecilia dankt John voor zijn inzet als boegbeeld van het korps en wenst Robin veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.  

(foto: de nieuwe en de oude TM op de trap van het oude gemeentehuis van Grevenbicht en een foto van de wisseling, foto's Raymond Jennen)--

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer