Nieuws

Wafelverkoop voor projecten in Mongolië

Mijn naam is Anna Schols en ik woon in de Houtstraat in Grevenbicht. In de zomer van 2018 ga ik op reis naar Mongolië met een groep medeleerlingen en begeleiders van Trevianum. Stichting Global Exploration organiseert dit vrijwilligersproject.

Onze groep zal verschillende instellingen en scholen bezoeken. Wij steken zelf onze handen uit de mouwen, bijvoorbeeld door Engelse les te geven op een “Summerschool”. Ook laten we geld achter voor het steunen van projecten, zoals  bijvoorbeeld  voor de bouw van een overdekt  zomerkamp voor kinderen die op de vuilnisbelt van hoofdstad Ulaanbaatar werken.

Voor dit vrijwilligersproject  heb ik minimaal €1.800,00 aan sponsorgeld nodig en dat  probeer ik met verschillende acties bij elkaar te krijgen. De komende week ga ik met zelfgebakken dikke wafels in Grevenbicht langs de deur en hoop ik met de verkoop een mooi bedrag op te halen.

U kunt de wafels ook vooraf bestellen door een berichtje te sturen naar scholsanna@gmail.com. De wafels kosten €1,00 per stuk (€ 10,- voor 11 stuks). Wilt u wafels bestellen voor Oud en Nieuw, stuur dan uiterlijk 27 december een berichtje naar mijn email adres, dan breng ik ze voor oudjaar bij u langs.

Wilt u geen wafels kopen, maar wel een bedrag doneren? Dan kunt u uw bijdrage storten op rekeningnummer NL03 RABO 0135 0142 04 ten name van Stichting Trevianum onder vermelding van uw naam, mijn naam “Anna Schols” en "donatie Xplore 2018".

Meer weten over deze reis? Kijk dan eens op: www.global-exploration.nl of Facebook “Xplore Mongolie ‘18 Trevianum”

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer