Nieuws

VV de Zawpense weer actief bij (tweede) grote garageverkoop op zondag 17 september in Grevenbicht – Papenhoven - Schipperskerk.

Op die dag zetten meerdere verkopers van 10:00 tot 16:00 uur voor één dag hun garagedeuren open voor de verkoop van nieuwe- en/of tweedehands spullen. Bezoekers kunnen bij deze deelnemers langs op zoek naar koopjes. Er hebben zich inmiddels al ruim 70 deelnemers aangemeld, dus er valt heel wat te kijken en/of kopen.

Wilt u nog meedoen en hebt u spullen die u graag vanuit uw eigen garage en/of oprit wilt verkopen? Kijk dan op facebook (Garageverkoop Grevenbicht - Papenhoven – Schipperskerk) en vul dan uiterlijk zaterdag 2 september 2017 het inschrijfformulier in. Op deze pagina treft u ook nadere informatie en voorwaarden aan.

Natuurlijk zorgt zo’n dag intensief struinen naar koopjes op enig moment voor een hongerig gevoel of krijgt u dorst. Geen nood: Vastelaovesvereiniging de Zawpense zorgt ervoor dat u niets te kort komt! Op de meest centrale plaats in het dorp, te weten bij de Catharinakerk (Aan de Greune Paol in Grevenbicht), richt de vereniging een stand in en kunt u plaats nemen op het gezellige terras. U kunt koffie en vlaai en diverse drankjes verkrijgen. Ook voor sfeermuziek wordt gezorgd. En… u hoeft niet om 16:00 uur meteen naar huis.
Op deze centrale locatie kunt u terecht voor een plattegrond, met daarop alle deelnemende verkopers. Hier start u dus met uw koopjesjacht.
Overigens biedt de organisatie de mensen in de buitenrand van het dorp de kans om meer centraal hun spullen te verkopen, en wel rondom de kerk. Voor meer informatie over deze optie verwijzen we naar eerdergenoemde facebookpagina.

Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes Nuchter Vertroch tenslotte zal de sfeer verder bevorderen. Zij bemensen een stand ter promotie van hun LKZH 2017 en zorgen bovendien voor een vrolijke muzikale noot.

Kortom redenen genoeg om op 17 september aanstaande in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk te vertoeven, om te shoppen, maar zeker ook voor enkele ontspannende uurtjes op het terras van VV de Zawpense rondom de grote kerk. Tot 17 september dus.

 

|Doorsturen

Uw reactie
Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer