Nieuws

Voorbereidingen LKZH in volle gang

De voorbereidingen voor het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes 2017 in Grevenbicht zijn inmiddels in volle gang. Stichting LKZH 2017 organiseert dit tweedaags evenement op zaterdag 25 en zondag 26 november in opdracht van Zaate Hermenie Nuchter Vertroch. Nuchter Vertroch kroonde zich vorig jaar tot Limburgs Kampioen en is daardoor verantwoordelijk voor de organisatie van de aankomende editie.

Op dit moment staat het aantal inschrijvingen voor het Limburgs Kampioenschap op 18 hermeniekes. De deelnemers zullen zaterdag 25 november in Beeg gaan strijden om de titel Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes 2017. Voor deze avond, die zal starten omstreeks 16.30 en net als het zondagprogramma zal worden gehouden in de feesttent naast het tenniscomplex in Grevenbicht, is nog plaats voor twee aanmeldingen (zie ‘inschrijven‘). Op zondag 26 november wordt de gratis-toegankelijke Boetegewuëne Beegse Bènnezitting georganiseerd. Van 10.00 tot 20.00 zullen zowel lokale toppers als bekende Limburgse artiesten garant staan voor gezelligheid van jong tot oud. Ook echte Beegse tradities en artiesten zullen niet vergeten worden, dus laat u verrassen!

Houd voor alle updates en informatie rondom bijvoorbeeld de feestlocatie en het programma deze site en de facebookpagina (@LKZH2017) in de gaten. Ook als u zelf graag een steentje wilt bijdragen aan deze prachtige Limburgse traditie, vindt u hier de mogelijkheid contact met ons op te nemen m.b.t. vrijwilligerswerk of sponsoring.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer