Sport

Voetbalweekend bij v.v. Armada: jeugdtoernooi en het Peter Schoutrop Supporterstoernooi

Het weekend van 10 en 11 juni a.s. staat -zoals altijd- helemaal in het teken van voetbal. Dit keer betreft het echter geen regulier voetbalweekend, maar een toernooiweekend.

Op 10 juni is het de beurt aan de jeugd. Dit vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie hierover vind je op de website van Armada

’s Avonds is er een wedstrijd georganiseerd tussen het derde elftal van nu en het voormalige Armada 4, met daarin spelers die niet alleen met Armada 4 kampioen werden, maar ook in Armada 3, 2 en zelfs 1 successen hebben meegemaakt.

Tot slot vindt op zondag 11 juni het bekende supporterstoernooi plaats. Uit eerbetoon aan de verleden jaar overleden Peter Schoutrop (voormalig bestuurslid, wedstrijdsecretaris, webmaster, jeugdleider enz.) is het toernooi omgedoopt tot het Peter Schoutrop Supportertoernooi. 

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:

Recreatieklasse
Een klasse voor verenigingen, vriendenteams of buurtteams. Deelname in deze klasse is mogelijk voor teams die bestaan uit heren, dames of gemengde teams. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- en de prijzen bestaan uit bekers.

Damesklasse

Een klasse voor alleen damesteams, de minimumleeftijd is in deze klasse 14 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- en de prijzen bestaan uit bekers 

Prestatieklasse
Een klasse voor prestatievoetballers, de minimumleeftijd is in deze klasse 15 jaar. Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- en de prijzen bestaan uit bekers. 

Samenstelling teams
Een team bestaat uit maximaal 8 personen, waarvan 4 veldspelers, 1 keeper en de rest wissels. Een speler mag tijdens het toernooi maar voor één team (dus ook niet voor een team spelend in een andere categorie) uitkomen. 

Voor alle bovenstaande klassen geldt dat we minimaal 8 inschrijvingen moeten ontvangen om een kwalitatief goed toernooi aan te kunnen bieden. Inschrijven kan tot en met zondag 4 juni 2017 bij de toernooicommissie: 

  • Jean Lemmens (Julianalaan 47, Papenhoven)
  • Roger Hansen (Abdisstraat 28, Grevenbicht)
  • Niels Kirkels (Schoolstraat 36, Grevenbicht)
  • of via mail: supporterstoernooi@vvarmada.nl

Bij inschrijven teamnaam, categorie, contactpersoon, alle adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres vermelden.

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer