Nieuws

Veel interesse voor 5e Beegter Vastelaoves Konkoer

Vastelaoveszondag belooft een bijzondere dag te worden voor Beeg. De Roepoepers die de organisatie voeren over het Beegter Vastelaoves Konkoer zijn de afgelopen dagen overstelpt met inschrijvingen. 

De aanmeldingen variëren van zaate hermeniekes tot revue acts en optredens van zangers. Toeschouwers kunnen gratis genieten van de vastelaoveskunsten van deze plaatselijke artiesten. 

Het is inmiddels de 5e keer dat de Roepoepers het Beegter Vastelaoves Konkoer organiseren. Sindsdien is het aantal aanmeldingen elk jaar toegenomen. Ook is er steeds meer publiek op de been om te genieten van de echte carnavalssfeer. 

Alle deelnemers trekken van café naar café. Op elke locatie treden ze op en worden ze beoordeeld door jury’s die zijn samengesteld uit leden van plaatselijke verenigingen. Publiek kan op één locatie dus alle optredens zien. Maar het is natuurlijk ook gezellig om ook eens op een andere plek te gaan kijken. 

De optredens zijn vanaf 20.11 uur te zien in de café’s Aurora, de Mert en Oos Hoes. Daarnaast is er nog een verrassingslokatie. Rond middernacht is de prijsuitroeping in zaal Aurora.

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer