Nieuws

Uitnodiging WMC-receptie Harmonie St. Cecilia

Het debuut van ons harmonieorkest op het Wereld Muziek Concours in Kerkrade op zondag 23 juli jl. is bijzonder succesvol verlopen. 

Een geweldig concert, onder leiding van onze eminente dirigent Jos Simons, resulteerde in een score van 92,75 punten, een eerste prijs met onderscheiding en een gouden medaille.

Dit was tevens het hoogste aantal punten van alle 10 harmonie- en fanfareorkesten op deze zondag in de Eerste Divisie in de Rodahal en St. Cecilia werd hiermee vijfde in het eindklassement (23 orkesten uit 13 landen en 3 continenten). 

Daarnaast kreeg ons orkest de eervolle derde plaats toebedeeld voor de Vriendenprijs van de ‘Vrienden van het WMC’. In deze lijst werden 50 harmonie- en fanfareorkesten in de eerste én de concertdivisie nader gewaardeerd. Wij waren het enige genomineerde Nederlandse orkest. 

We zijn erg tevreden en uiteraard trots op deze prestatie. Daarom zal aan het orkest en dirigent een receptie worden aangeboden en wel op vrijdag 1 september a.s. vanaf 20.00 uur in de feesttent, die gelegen is in het weiland aan ‘Op de Coul’ in Papenhoven. Wij stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs. 

Met muzikale groeten, 

John Maassen, voorzitter

Raymond Jennen, secretaris

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer