Nieuws

Twee drukke zaterdagen voor Harmonie St. Cecilia

De komende twee zaterdagen zijn voor St. Cecilia volgeboekt. Op zaterdag 28 oktober zal het orkest aanwezig voor de Maestro-dirigentenworkshop van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen o.l.v. Jan Cober. Plaats van handeling Adams Ittervoort. Tussen 13.30 uur en 16.30 uur zullen diverse dirigenten de gelegenheid krijgen (meer) praktijk-ervaring op te doen. Op het programma staan concertwerken van verschillende genres; een pasodoble, een koraalachtig werk, een groter orkestwerk in Latijnse stijl en filmmuziek.  

Op zaterdag 4 november vindt dan het grote Meer met Muziek Feest plaats in Oos Hoes met de leerlingen van de basischool de Kingbeek, het Muziekcollectief Kingbeek, het Jeugd Ensemble Cecilia 'and many many more'.................  

Ondertussen is de drumband van St. Cecilia onder leiding van instructeur Jelle Overheul op beide zaterdagavonden hard aan de slag (letterlijk en figuurlijk) voor het Concert in Blue, het jubileumgalaconcert op zaterdag 2 december. Dara wordt medewerking verleend door o.a. Bart Storcken van L1 en St. Neet te redde (voor de afterparty).  

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer