Nieuws

Trio Villare speelt in het Podiumkerkje

Op 26 maart 2017 treedt Trio Villare op in het Podiumkerkje. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Aanvang 15.00 uur. Entree: € 15,00.

Op deze zondagmiddag treedt de bekende fluitist Willem Tonnaer weer in het kerkje op, met een geheel nieuw ensemble: Trio Villare. Het eerste optreden van dit ensemble vond plaats op 18 december 2015 in Mechelen. Sindsdien hebben ze al op vele plaatsen een concert gegeven.

Het trio bestaat, naast Willem Tonnaer, uit Augustine Boshouwers (piano) en Angeline Scheyen (hobo, piano). Augustine studeerde aan het Conservatorium te Maastricht. Als soliste speelde ze pianoconcerten van Rachmaninov, Grieg en Addinsell en trad ze op in de Verenigde Staten en de Oekraïne. Ook op het gebied van kamermuziek is ze zeer actief. Angeline studeerde hobo en piano aan het Conservatorium te Maastricht. Ze is werkzaam als docente hobo en piano, treedt veelvuldig op met orkesten en als soliste, en is als pianiste vaste begeleidster bij zangkoren. Willem Tonnaer behoeft geen introductie meer: hij treedt al sinds 2011 regelmatig in het kerkje op, steeds met andere ensembles. En met succes!

Tijdens het concert in het Podiumkerkje gaan we luisteren naar werken van onder andere Johann Joachim Quantz, Gaetano Donizetti, Anton Reicha, Friedrich Kuhlau, Wolfgang Amadeus Mozart, Francis Poulenc en Gordon Jacob. Meer informatie over het Trio Villare is te vinden op www.willemtonnaer-dwarsfluit.nl.

Reserveren: stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl of bel 046-485 75 36.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer