Nieuws

Theaterverhaal over Coco Chanel in Podumkerkje

Inez Timmer speelt en zingt in Podiumkerkje Grevenbicht de solomusical ‘Mademoiselle Chanel’ over de beroemde ontwerpster van damesmode , juwelen, handtassen en parfums. Chanel creëerde een parfum dat de wereld veroverde, ze kleedde wereldsterren en presidentsvrouwen. Allemaal uit een diepste verlangen erbij te horen en erkend te worden. Coco Chanel was de eerste vrouwelijke ondernemer die met stijl, tijdloze elegantie, maar ook gewetenloos en met ijzeren discipline een wereldimperium creëerde. Haar eenvoudige komaf haalde haar telkens weer in en zo bleef ze gevangen in eindeloze eenzaamheid, die de triomf van haar werk overschaduwde.

Een opwindende en bruisende mini-musical met tijdloze Franse chansons. Moeiteloos raast de een na de andere muzikale hit voorbij waaronder Non je ne regrette rien. Inez Timmer gooide eerder hoge ogen in de musicals Cyrano en The Phantom of the Opera van Joop van den Ende Theaterproducties.

Podiumkerkje Heilig Kruisstraat 30 Grevenbicht, zondag 19 november aanvang 15.00 uur, zaal open 14.30 uur, entree 12,50 euro, ‘Vrienden’ 10 euro. Kaarten reserveren: info@podiumkerkje.nl 

Foto: Peter Schutte

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer