Nieuws

Stichting Maaslandj Palet: zondag 11 juni a.s. Kunstfestival t.b.v. amateur-kunstenaars

Stichting Maaslandj Palet uit Grevenbicht zet zich sinds 2010 in om kunst en kunstuitingen in het algemeen dichter bij het grote publiek te brengen en te stimuleren. Zij heeft zich tot doel gesteld het organiseren van een jaarlijks terugkerend kunstfestival t.b.v. amateur-kunstenaars. Na in een reeks van jaren naar voller tevredenheid van deelnemers en bezoekers aan haar gestelde doel te hebben voldaan, gooide afgelopen jaar zware regenval tot twee keer toe roet in het eten. Een fikse tegenvaller voor de organisatie die beide keren klaar stond deelnemers en bezoekers te ontvangen in de met marktkramen, livemuziek, BBQ en drankbuffet ingerichte tuin van B&B De Horisserweerd van de familie Zegwaard. Echter met de toezegging van een aantal deelnemers na uitnodiging voor het kunstfestival 2017 weer te zullen inschrijven, heeft het stichtingsbestuur onlangs met nieuw elan de organisatie voor dit jaar ter hand genomen en zijn de nodige voorzieningen getroffen zodat afgelasting door regenval vooraf tot een minimum beperkt kan worden.

Stichting Maaslandj Palet kijkt er dan ook zeer naar uit dit jaar een ruim aantal amateur-kunstenaars en dito bezoekers te kunnen begroeten op haar kunstfestival in eenzelfde opzet als hiervoor beschreven. De deelnemende amateur-kunstenaars tonen u graag in velerlei kunstvormen zoals schilderijen, keramiekbeelden, sieraden, viltmode, porselein etc. tot waartoe zij in staat zijn en bieden u hun werk tevens te koop aan. Mogelijk zullen dit jaar voor het eerst naast amateur-kunstenaars ook enkele liefhebbers van brocante met hun artikelen aanwezig zijn. Bewegwijzering zorgt er voor dat u gemakkelijk de weg naar (voldoende) parkeergelegenheid en festivallocatie gelegen achter de woning van familie Zegwaard aan Rondstaai 20 te Grevenbicht vindt. U bent zondag 11 juni a.s. welkom tussen 10.00 en 18.00 uur en de entree is gratis. 

Amateur-kunstenaars welke geen uitnodiging tot deelname aan het kunstfestival hebben ontvangen maar wel wensen deel te nemen worden verzocht vóór 1 mei a.s. ter verdere informatie en/of toezending van een inschrijfformulier een mailbericht te sturen naar mw. Agnes Zegwaard, e-mailadres azegwaard@planet.nl.     

Foto: Het enthousiaste huidige bestuur van Stichting Maaslandj Palet

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer