Nieuws

Start het voorjaar met een bezoek aan de 28e Voorjaarsmarkt in Grevenbicht

Na een eenmalige onderbreking vorig jaar vervolgen wij onze Voorjaarsmarkt reeks dit jaar met de 28e Voorjaarsmarkt op 15 april 2018. De markt is weer geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Op de markt tref je in de vele marktkraampjes een zeer gevarieerd aanbod aan.
Je vindt diverse zaken als kleding, lederwaren, keramiek, hobbyartikelen, gereedschappen, wenskaarten, boeken, CD’s, parfums, bloemen, planten. Ook zijn verschillende stands met curiosa aanwezig en ontbreken ook standwerkers niet.

Bij het buffet wordt de inwendige mens voorzien van een drankje en over het parcours verspreid zijn diverse foodtrucks aanwezig. De bekende DJ Stevie en het jeugdorkest van
 St. Cecilia zorgen voor stemmige muziek. Speciaal voor jeugdige bezoekers zijn diverse attracties aanwezig zoals draaimolens, springkussens en een bungee trampoline.

Bezoekers kunnen een mooie reischeque winnen. Aan de bijdrage van slechts 1 euro bij het betreden van de markt, is een loterij gekoppeld met als hoofdprijs een reischeque van € 450. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door “The Travel Club” (Virginie Lenoir). Voor de loterij is vergunning verleend door het College van B en W van Sittard-Geleen d.d. 20-01-2018 met kenmerk OV18.0075.

Indien u zelf wilt deelnemen als standhouder, kunt u een inschrijfformulier downloaden via onze website. Speciaal voor de kinderen zijn de Kastanjestraat en Lindenstraat gereserveerd als kindermarktplaats. Hier mogen kinderen tot 12 jaar hun spullen te koop aanbieden (tot een maximumbedrag van € 20,00).

Nadere informatie vindt u op onze website: www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer