Nieuws

St. Cecilia nationaal en internationaal muzikaal present!

Na het mooie Nieuwjaarsconcert, de 25e editie alweer, staat ook voor St. Cecilia de Carnaval voor de deur. Uiteraard zal het korps traditioneel present zijn tijdens de Prinseresepsie en de optochten in Sittard en in het eigen Beeg. Met Halfvasten staat standaard het bezoek aan Maaseik op de agenda.
Maar er is meer…. De drumband start de aanloop naar de bondsconcoursdeelname in november en heeft een concert in Obbicht gepland, samen met de slagwerkgroep van Concordia. Een en ander vindt plaats op 2e Paasdag. Dit in plaats van het concert van de harmonie-orkesten.

Ook het orkest heeft al een aantal concerten in de programmering dit voorjaar. Op 18 februari wordt al in Hastenrath bij Gangelt (D) gespeeld, tezamen met West-Harmony (Projectorkest Kreis Heinsberg). Daarna volgen eind april en begin mei, 3 concerten: op vrijdag 27 april is het Oranjeconcert op Koningsdag, op zondag 29 april begeleidt het orkest het dirigenten-examen van Marc Bongers in de Willibrorduskerk te Obbicht en op 6 mei wordt in zaal Nieuwenborgh in Dilsen-Stokkem gespeeld, samen met de Kon. Harmonie St. Cecilia Rotem. Tijdens dit concert zullen opnieuw muzikanten van St. Cecilia het D-Examen afleggen. Dit zijn Menno Pernot op trombone en Olaf Renes op melodisch slagwerk.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer