Nieuws

St. Cecilia concerteert met Thorn en Schimmert

Op zaterdag 6 mei zal het orkest van Harmonie St. Cecilia in de Bombardon te Heythuysen een concert verzorgen, samen met Fanfare St. Caecilia Schimmert en de Koninklijke Harmonie van Thorn. De aanvang van deze concertavond is 18.30 uur.

De fanfare uit Schimmert - meervoudig Nederlands kampioen - zal o.l.v. Frenk Rousschop het spits afbijten. Het muziekgezelschap bereidt zich momenteel voor op haar deelname aan het Wereld Muziek Concours, die op 29 juli om 21.30 uur plaats zal vinden in de Rodahal in Kerkrade.

Als tweede treedt de Koninklijke Harmonie uit Thorn op o.l.v. Norbert Nozy. De vml. Wereldkampioen en huidig Europees kampioen ziet dit concert als een goede generale voor het optreden over enkele weken tijdens het befaamde Gezamenlijke Concert der beide Thornse harmonieën (op Hemelvaartsdag in de Oranjerie Roermond). Tevens zal dit een van de laatste concerten zijn waarin, maestro Nozy de leiding heeft, aangezien hij per 15 juli de Thornse harmonie zal verlaten.

Het concert wordt afgesloten met een optreden van Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven onder leiding van Jos Simons. Ook dit orkest zal deelnamen aan het WMC te Kerkrade en wel op zondag 23 juli om 19.00 uur in de Rodahal.

Kaarten zijn te verkrijgen bij de deelnemende verenigingen, bij zaal De Bombardon in Heythuysen en via een bericht naar info@cecilia-online.nl. De prijs is slechts € 7,50 (inclusief een consumptie). 

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer