Nieuws

Sluiting geldautomaat Grevenbicht

Gisteren is er een brief van Rabobank Westelijke Mijnstreek huis aan huis bezorgd in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk. In die brief kondigt Rabobank het sluiten van de geldautomaat aan de Boulevard 17A in Grevenbicht per 19 juni aanstaande aan.

Als argument wordt aangegeven dat er steeds meer plofkraken worden uitgevoerd. Die brengen niet alleen schade toe aan de gebouwen en installaties, maar brengen ook de veiligheid van de omwonenden in gevaar.

Rabobank verwijst de gebruikers naar de geldautomaten aan de Obbichter Markt 10 in Obbicht en Parkweg 1 in Born.

Wie hier vragen over heeft, kan zich melden bij de klantenservice via 046 – 442 9442 of info.wm@rabobank.nl

Wil je laten weten hoe je hierover denkt? Vul dan de poll op deze website in.

|Doorsturen

Roger Dukers

2017-06-14 15:52:14

Open brief aan de Rabobank:

Geachte heer Neilen,

In uw brief van 13 juni j.l. vraagt u om begrip voor wederom een vermindering van de dienstverlening van de Rabobank in onze regio. Helaas moet ik constateren dat de Rabobank gestaag bezig is om de dienstverlening richting de klant steeds verder af te bouwen. Na het sluiten van het kantoor in Obbicht, Grevenbicht, het afbouwen van het kantoor in Born worden we als inwoners van Grevenbicht wederom geconfronteerd met verdere afbreuk van uw dienstverlening. Het sluiten van uw geldautomaat zal voor mij persoonlijk meer een ongemak dan een gemis worden. Echter voor de vele ouderen en de minder zelfstandige inwoners van Grevenbicht des te meer. Ik betreur dan ook uw besluit om de geldautomaat te laten vervallen. Blijkbaar is onze kern niet groot genoeg om een alternatief te bieden die uw beargumentering voor het opheffen teniet doet. Mijnerzijds heb ik dan ook besloten om de afname van uw producten stop te gaan zetten en deze onder te gaan brengen bij een andere bank. Persoonlijk hoop ik dat velen dat met mij gaan doen om duidelijk te maken dat u vergeten bent waaruit de Rabobank ooit uit ontsprongen is, namelijk de "gewone burger".Hoogachtend,
Roger DukersOok hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer