Nieuws

Robbie van Mierlo exposeert in Podiumkerkje

Recent afgestudeerd van het prestigieuze mode departement aan de beroemde Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen, toont Robbie van Mierlo (foto) zijn masterproject en afstudeercollectie. Dit doet hij in het Podiumkerkje in zijn woonplaats Grevenbicht.  

‘Epos of the Ego’ is een concept gecreëerd als basis voor een avant-garde collectie binnen het medium van hedendaagse mode. In deze collectie zijn lagen, connecties en extensieve research als grond genomen om de complexiteit van zijn eigen symbolische, iconografische en spirituele wereld weer te geven. In het epos volgen we de twee protagonisten Jesus Christus en Jeanne d’Arc op hun queeste richting transcendentie.

De karakters symboliseren het mannelijke en het vrouwelijke in de kunstenaar en het epos. De collectie refereert zijn leven, zijn werk en cultuur in zijn geheel. De expositie toont een kijk binnen de persoonlijke en artistieke leefwereld van de 21-jarige Robbie en zijn ideeën over schoonheid, gender en tijd, vertaald in mode.

Openingstijden Podiumkerkje Grevenbicht op 14 en 15 oktober: 11.00-17.00 uur. Toegang gratis.

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer