Nieuws

Programma Boetegewuëne Beegse Bènnezitting bekend!

Afgelopen week heeft de organisatie van het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes 2017 het programma van de Boetegewuëne Beegse Bènnezitting op zondag 26 november bekendgemaakt. Op deze mooie middag in Grevenbicht zal het LKZH-weekend in stijl worden afgesloten met optredens van verschillende Limburgse artiesten. Nog een leuk weetje: het feest is helemaal gratis te bezoeken! 

Om de Boetegewuëne Beegse Bènnezitting goed door te komen zal er rond de klok van 10 uur afgetrapt worden met spek en ei. Hanenkraaivereniging Haan in de Pot zal vervolgens heel Beeg wakker kraaien. Afgewisseld met plaatjes van Tropicano ‘The Party Makers’ en hemelse polkaklanken van Die Himmlische Heinis is het begin van de dag direct raak!

Vriendin van de show, Lisa – van Zitterd, zal hierna (als opkomend carnavalsartieste) een paar liedjes doen uit haar knalgoeie repertoire. Naast Lisa zullen ook enkele mannen uit Susteren het podium bestijgen. Ohne-Bezei (winnaars ALVK 2017) en de Auwt Prinse Zöstere zullen flinke stemming in de tent brengen!

De Kloomp, finalist van het LVK 2017, heeft al menig feestorganisatie tot wanhoop gedreven en weet wat optreden en entertainen is! Daarbij zullen zelfs onze oosterburen nog een afvaardiging richting de feesttent sturen in de vorm van Die Pruusje. Sanny & Myron, bekend in Beeg en daarbuiten, maar ook zeker bekend van Juicy Lucy, zullen de tent weer rustig moeten krijgen na al dit mannelijk gebulder. Ook de kersverse Limburgs Kampioen Zaate Hermeniekes zal haar nieuwe titel dragend de tent nog één keer laten trillen.

Vervolgens zal iedereen ‘Temara’ luidkeels meebrullen als de mannen van Demi-Sec op de bühne sjtaan, auwiejeniet-hey! Spik & Span zullen er als meervoudig LVK-winnaars voor zorgen dat het publiek nog even langer op de bierbanken blijft staan en Marleen Rutten krijgt de hele tent van links naar rechts aan het sjoenkelen, springen en dansen!

Als ultieme knaller zal rasechte Beegse artiest Wiel Nakken optreden op de Boetegewuëne Beegse Bènnezitting op 26 november! Ondanks dat hij zijn wilde haren en outfits al enkele jaren aan de wilgen heeft gehangen, zal Wiel nog een keer zijn alom bekende hits ten gehore brengen, en dat in zijn eigen dorp Beeg! Alle reden dus om langs te komen! Heel Beeg zal met Wiel meezingen: Rauw, rauw, rauw, ich lös dich rauw!  

Voor meer informatie bezoek de website (www.lkzh2017.nl) en volg de facebookpagina (@LKZH2017).


 

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer