Nieuws

Prinsoetreuping VV de Zawpense Beeg

Wie de nieuwe heersers over het Zawpenseriek zullen zijn wordt bekend in het weekend van 13 en 14 januari aanstaande. Prins Rick I, Prinses Sanne, Seniorenprinsenpaar Jos en Marleen en Iërezawpens Theo van Wandelen nemen op zaterdag 13 januari afscheid. 

Vanaf 20:11 uur vormt een grote spelshow, met deelname van 2 zeer muzikale teams het kader van het programma. De heren van ZH de Roepoepers gaan de strijd aan met de jongens en meisjes van ZH Nuchter Vertroch, dus dat belooft een spektakel van de bovenste plank te worden. Plaats van handeling is Oos Hoes.

De teams moeten tijdens de spelshow nadrukkelijk hun (zang)talenten tonen. En ook van het publiek wordt op dit punt een actieve inbreng verwacht. Daarnaast zal een vermaarde DJ muzikaal actief in het programma inbreken.

Het korte en krachtige programma begint om 20.11 uur. De spelshow, inclusief alle officiële momenten zal rond 23.00 uur afgelopen zijn, waarna genoemde DJ de stemming er in houdt tot sluitingstijd. Zörg dat g’r niks mis! 

Kènjermiddag
Op zondag 14 januari nemen we afscheid van Jeugdprinsenpaar Vic en Roxy. Wie hun opvolgers zullen worden, zal blijken tijdens de spetterende Kènjermiddig in Oos Hoes, die start om 14:11 uur. Het belooft, zoals altijd, weer een superspannende middag te worden met heel veel optredens met zang, dans en nog veel meer. Ook daar moet je bij zijn!

Dus: (groot)ouders, familie, bekenden en vrienden, jullie zijn meer dan welkom tijdens deze spannende middag.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer