Nieuws

Pinksteren bij Koninklijke Harmonie Aurora

In Grevenbicht kijkt men weer uit naar één van de hoogtepunten van het jaar voor ons kerkdorpje aan de Maas. Pinksteren staat namelijk weer voor de deur! En dit is ook voor de leden van KH Aurora een terugkerend hoogtepunt. Sinds vorig jaar wordt hier naast de gebruikelijke festiviteiten, extra bij stil gestaan door het geven van een heus Pinksterconcert. 

Op vrijdagavond as. kunt u luisteren naar ons harmoniekorps in zaal Aurora, Raadhuisstraat 10, waar o.l.v. dirigente Karin Janssen een gevarieerd Pinksterconcert ten gehore zal worden gebracht. Naast de werken voor het aanstaande Maasgouw toernooi, waar onder de bekende Armeense Dansen en Danzon No 2 uitgevoerd zullen worden. 

Bestuur en leden van de Koninklijke Harmonie Aurora nodigen u dan ook van harte uit op het Pinksterconcert vrijdag 2 juni as., aanvang 20.30 uur in zaal Aurora.

Naast het Pinksterconcert kunt u KH Aurora, zoals gebruikelijk, op Pinksterzondag in het dorp zien musiceren voor de jaarlijkse Pinksterrondgang en nemen ze op Pinkstermaandag deel aan de processie.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer