Nieuws

Organisatie LKZH 2017 officieel gestart

Als winnaar van het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes (LKZH) 2016 mag Nuchter Vertroch zich met trots de organisator noemen voor de komende editie van het LKZH 2017. Beeg zal daarom in het weekend van 25 en 26 november volledig in het teken staan van het LKZH 2017. 

Afgelopen zaterdag 17 maart werd als officieel startsein aan alle genodigden de stichting LKZH 2017 gepresenteerd, die in november het LKZH gaat organiseren. Het stichtingsbestuur (zie foto) bestaat uit voorzitter Pieter Meekels, secretaris Tilly Vola, penningmeester Nick Grootjans en de leden Karien Lempens, Luuk Wolfs, Huub Savelkoul en Nick Vaasen. Alle leden van Nuchter Vertroch zitten in de werkgroepen en waar nodig kunnen de leden van de harmonie (gemiddelde leeftijd is 19 jaar) een beroep doen op een groot aantal ouders. 

Deze avond was ook de start-up avond om iedereen rondom de organisatie op de hoogte te brengen van de huidige stand van zaken. De diverse werkgroepen lichtten enthousiast hun bezigheden toe. De toon voor een prachtig feestweekend werd overgebracht aan alle aanwezigen die betrokken zullen zijn bij deze editie. Mede hierdoor werd iedereen geënthousiasmeerd om het LKZH-weekend in Grevenbicht te laten slagen.  

Om zelf ook op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en actualiteiten rondom het LKZH 2017 volgt u de Facebookpagina @LKZH2017 of de website www.lkzh2017.nl. Via deze website kunnen hermeniekes die mee willen doen aan het LKZH 2017 zich overigens ook inschrijven.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer