Nieuws

Opmerkelijk veel sessies beeg.nl

Normaal gesproken registreert beeg.nl dagelijks tussen de 1.500 en 2.000 sessies (volgens Google Analytics). Een heel enkele keer iets minder dan 1.500 op 1 dag, maar soms ook meer. Met name de carnavalsdagen registreerden beeg.nl veel bezoeken: tussen de 2.000 en 2.400 per dag. Dat had ongetwjfeld te maken met het publiceren van een groot aatal foto's. Deze hoge bezoekersaantallen gedurende een aantal dagen achter elkaar zorgden ervoor dat er voor het eerst in de geschedenis het magische aantal van 100.000 pagina'views per maand werd bereikt.

Totaal onverwacht registreerden we gisteren -maandag 26 februari 2018- ruim 3.400 sessies. Deze plotselinge piek in de bezoekersaantallen blijkt een verklaring te hebben: het plaatsen van een bericht in de categorie 'Opsporing verzocht'. Klik HIER voor het bericht.

Over 1 maand gaat de totaal vernieuwde site van beeg.nl online. Ik ben reuze benieuwd hoe de bezoekersaantallen zich dan gaan ontwikkelen. De reacties van degenen die al een preview hebben gezien, stemmen in in ieder geval zeer hoopvol.

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer