Nieuws

Nonnevottenactie Koninklijke Harmonie Aurora

Op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 februari worden de nonnevotten weer deur aan deur aangeboden in de kernen Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk. Zoals verwacht mag worden,zullen de nonnevotten weer van ongekende kwaliteit zijn, mede dankzij de bereidwillige medewerking van Hub en Wilma de Jong van de Echte Bakker Christiaan in Grevenbicht.

Volgens een oude traditie geldt een speciaal aanbod, wanneer men 10 stuks afneemt, dan krijgt men het 11e exemplaar gratis. Prijs per nonnevot 1,30 euro. Verder wil het Damescomité de inwoners meegeven dat het invriezen van nonnevotten totaal geen afbreuk doet aan de smaakkwaliteit. Dus ook met carnaval nagenieten van deze lekkernij behoort tot de mogelijkheden!

Bestellingen kunt u vooraf doorgeven bij:Marie-Christine Hurxkens (046-4858597/06-44055430) of Miriam Willen (046-4857854/06-41569296).Of via de mail: p.willen@home.nl Mocht u onze verkopers gemist hebben, dan kunt u tijdens de verkoopavonden tot 21.00 uur de nonnevotten kopen bij Jacqueline Wijshoff, Houtstraat 24 te Grevenbicht.

Het Damescomité van de Koninklijke Harmonie Aurora hoopt ook dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen en wenst daarnaast iedereen een geweldige carnaval toe.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer