Nieuws

Nieuwe versie beeg.nl, nieuw e-mailadres

Het is al een aantal keren aangekondigd: beeg.nl wordt vernieuwd. De aanhoudende klachten over de lay-out en opzet van de huidige versie, in combinatie met de als irritant ervaren reclamebanners, hebben de redactie doen besluiten om te stoppen met deze versie van beeg.nl  Achter de schermen wordt sinds begin van dit jaar gewerkt aan een geheel nieuwe website van, voor en over Grevenbicht.

Deze website is grotendeels klaar. Enkele mensen hebben al een preview mogen zien. En wat blijkt? Louter positieve reacties, variërend van ‘zeer mooi’, ‘zeer overzichtelijk’ tot ‘wow’ en ‘gaaf’. Deze reacties geven mij en de bouwer dus goede moed om met dit concept verder te gaan. Op 1 april aanstaande -en dat is geen grap- gaat het nieuwe beeg.nl online.

Bij een nieuwe website hoort ook een nieuw e-mail adres. Dit is: beegpuntnl@gmail.com  Dit adres is al actief en kan dus gebruikt worden. Het bestaande e-mail adres lokaalnieuwsbeeg@gmail.com blijft tot 1 april van kracht. Maar wie nu al het nieuwe e-mail adres wil gebruiken, mag dat doen. Graag zelfs.

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer