Nieuws

Nieuwe rubriek op beeg.nl

Met ingang van zondag 26 november 2017 verschijnt er een nieuwe rubriek op beeg.nl. In die rubriek worden allerhande BB’ers (Bekende Beegtenaren) geportretteerd. Dat kunnen ondernemers zijn, maar ook de vele drijvende krachten in het Beegter verenigingsleven. Of iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd. En wat te denken van iemand met een mooi verhaal?

In Beeg zijn ongetwijfeld heel wat mooie verhalen op te halen. Degene die het spits afbijt, is Wendy Didden-Krauth, die op 1 november jl. haar schoonheidssalon Wen’s Salon opende. Haar verhaal wordt morgen op deze website gepubliceerd.

Ruimte voor achtergrondartikelen
Met de introductie van deze rubriek wil de redactie zich onderscheiden van de vluchtige berichtgeving op sociale media kanalen als Facebook, Instagram en Twitter. Berichten op beeg.nl zullen nog steeds gedeeld worden via Facebook en Twitterde, maar op de site vindt er een verdiepingsslag plaats door ruimte vrij te maken voor achtergrondartikelen.

Archief
Beeg.nl heeft altijd een nieuws- en archieffunctie gehad. Het is niet voor niets dat alle familieberichten sinds mei 2005 op de site te vinden zijn: overlijdens, huwelijken, geboortes, onderscheidingen en dankwoorden; beeg.nl heeft ze allemaal in het archief opgeslagen. Daarnaast berichten die in de loop der jaren in de media zijn verschenen. De redactie van beeg.nl zat steeds bovenop de actualiteit. 

Huidige versie beeg.nl verdwijnt
Nog meer goed nieuws: de huidige versie van beeg.nl gaat verdwijnen. In de huidige opzet zal de site voor het laatst te zien zijn op 31 maart 2018. Dat is de datum waarop er een eind komt aan het contract met de partij met wie beeg.nl anderhalf jaar geleden een samenwerking is aangegaan. Helaas heeft deze samenwerking voor beide partijen niet gebracht wat ik ervan gehoopt had. Inmiddels snap ik heel goed waarom. De site registreert dagelijks weliswaar nog steeds tussen de 1.500 en 2.000 bezoeken per dag, maar uitschieters naar boven komen minder vaak voor dan vroeger.

Minder irritante reclames
Met ingang van 1 april 2018 ben ik weer volledig baas over mijn eigen website. De versie die dan wordt gelanceerd, zal rustiger en overzichtelijker zijn. Ook bevat ze veel minder irritante reclamebanners. Ik weet zeker dat ik daarmee veel vaste bezoekers een groot plezier doe.

De ontwikkeling van de eigentijdse versie van het beeg.nl ‘oude stijl’ is inmiddels in volle gang. Dat gebeurt achter de schermen. Heb je suggesties voor de opzet of rubrieken? Laat het mij weten. Ik wil daar graag rekening mee houden, zodat beeg.nl weer wordt wat hij tot twee jaar geleden was: altijd actueel, overzichtelijk en voor ieder wat wils.

Helmi van Nuil

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer