Nieuws

Nieuwe rubriek, nieuwe versie beeg.nl

Onlangs introduceerde ik een nieuwe rubriek op beeg.nl. Via deze rubriek is het de bedoeling om allerhande BB’ers (Bekende Beegtenaren) te portretteren. Dat kunnen ondernemers zijn, maar ook de vele drijvende krachten in het Beegter verenigingsleven. Of iemand die een bijzondere prestatie heeft geleverd.  

In Beeg zijn ongetwijfeld heel wat mooie verhalen op te halen. Degene die het spits heeft afgebeten, is Wendy Didden-Krauth, die op 1 november jl. haar schoonheidssalon Wen’s Salon opende. HAAR VERHAAL werd gepubliceerd en heeFt heel wat leuke, spontane reacties opgeleverd. Zowel bij Wendy als bij de redactie van beeg.nl

De nieuwe rubriek heeft dus alles in zich om een schot in de roos te worden. Dat vermoeden wordt niet alleen ingegeven door de vele positieve reacties op de aankondiging hiervan, en de reactties die Wendy heeft gekregen. maar ook vawege het aantal aanmeldingen van Beegtenaren die graag mee willen werken aan deze rubriek.

Beeg.nl oude stijl in een nieuw jasje
Nog meer goed nieuws: de huidige versie van beeg.nl verdwijnt na anderhalf jaar van het toneel. In de huidige opzet zal de site voor het laatst te zien zijn op 31 maart 2018. Dat is de datum waarop er een eind komt aan het contract met de partij met wie ik anderhalf jaar geleden een samenwerking ben aangegaan. Helaas heeft deze samenwerking voor beide partijen niet gebracht wat ik ervan gehoopt had. Inmiddels snap ik heel goed waarom. De site is niet meer overzichtelijk, te onrustig en wordt overheerst door irritante reclames. .

Minder irritante reclames
Met ingang van 1 april 2018 ben ik weer volledig baas over mijn eigen website. De versie die dan wordt gelanceerd, zal rustiger en overzichtelijker zijn. Ook bevat ze minder allesoverheersende reclamebanners. Ik weet zeker dat ik daarmee veel vaste bezoekers een groot plezier doe.

De ontwikkeling van de eigentijdse versie van het beeg.nl ‘oude stijl’ is inmiddels in volle gang. Dat gebeurt achter de schermen. Heb je suggesties voor de opzet of rubrieken? Laat het mij weten. Ik wil daar graag rekening mee houden. 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer