Nieuws

Nieuwe beschermvrouw voor Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht-Papenhoven

De Koninklijke Harmonie Aurora uit Grevenbicht heeft een nieuwe beschermvrouw: het is Jolanda Savelkoul uit Grevenbicht. Zij werd onlangs aan de leden van de harmonie voorgesteld door voorzitter Frank Dirks.

In zijn aankondiging memoreerde de voorzitter dat Jolanda en haar echtgenoot Norbert al eerder grootse steun gaven aan de vereniging.  Naast hun normale drukke bezigheden als ondernemer besloten ze enkele jaren geleden om het verenigingslokaal van de harmonie te gaan uitbaten en te renoveren. Café-zaal Aurora is sindsdien een sfeervolle horecagelegenheid die gasten uit eigen dorp en daarbuiten trekt. Naast de zorg voor de café-zaal vonden geregeld gesprekken plaats met Jolanda en Norbert waarin de vereniging met woord en daad werd ondersteund.

Jolanda stapt als beschermvrouw in de voetsporen van haar oma Anna Stauder-Jessen. Zij bood in 1977 het bestuur van Koninklijke Harmonie Aurora aan om de eervolle taak van beschermvrouw te willen vervullen. Niet alleen voor de harmonievereniging overigens, maar tevens voor de kapel “Daag en Nach”.

Jolanda gaf in haar toespraak aan er te willen zijn voor de vereniging en mee te willen denken in het huidige jeugdbeleid van de vereniging. Vanuit haar succesvolle werkervaring wil ze vergelijkingen trekken met de verenigingsaanpak van Koninklijke Harmonie Aurora, die tot nog betere resultaten zullen leiden. De leden reageerden op de toespraak hierop met luid applaus en gejuich. Uiteraard is er na afloop nog op getoost.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer