Nieuws

Mooiste chansons in Podiumkerkje

Britta Maria zingt de mooiste chansons

Zangeres Britta Maria uit Amsterdam, pianist/zanger Maurits Fondse en meesteraccordeonist Oleg Fateev (speelde samen met Juliette Gréco) bezingen het leven in al haar facetten, de liefde, de hoop, de pijn en de teleurstelling, het gewone en het bijzondere. In de voorstelling ‘Chansons van Schoonheid en Troost’ ontmoeten het Franse en het Nederlandse lied elkaar. De ‘groten’ zullen niet ontbreken: chansons van Aznavour, Brel, Gainsbourg, evenals de mooiste Nederlandse liedjes van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean. Net als in hun vorige programma  ’Serge Gainsbourg Forever’ worden vertalingen van Franse chansons naar het Nederlands gezongen en gespeeld.

Over Britta Maria’s vorige show Serge Gainsbourg Forever: 'Fantastische Show' (Harry-Jan Bus directeur Theater Walhalla), 'Prachtige cd' (Peter Giesen De Volkskrant), 'Bijzonder mooie cd ' (chansonkenner Bart Van Loo). Gepassioneerd raakt 'Chansons van Schoonheid en Troost' het publiek in de ziel en wordt het schone met het troostrijke samengebracht.

Podiumkerkje, Heilig Kruisstraat 30 Grevenbicht. Zaterdag  7 oktober 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, entree 15 euro, vrienden 12 euro. 

|Doorsturen

Margaret

2017-10-01 00:31:54

Jammer ik kan die avond niet kan. Is het maar een avond?Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer