Nieuws

Meer met Muziek Feest’ bij St. Cecilia op 4 november in Beeg

Op zaterdag 4 november is er het groot ‘Meer met Muziek Feest’ van 15.00 tot 17.00  uur in gemeenschapshuis Oos Hoes Grevenbicht voor alle kleine en grote kinderen. 

Dit concert is het eerste van drie buitenschoolse concerten in schooljaar 2017-2018 door kinderen van de BS de Kingbeek in samenwerking met het MuziekCollectief de Kingbeek. 

In het MuziekCollectief zijn de drie harmonie orkesten van Grevenbicht en Obbicht verenigd, om het muziekonderwijs op de gelijknamige basisschool een impuls te geven (zie ook het logo). Zij organiseren in schooljaar 2017-2018 elk afzonderlijk een concert, dat onder schooltijd wordt voorbereid met de groepen 1 t/m 4 en vervolgens in de betreffende verenigingslocatie wordt uitgevoerd. 

Vanaf 15.00 treden de groepen 1 t/m 4 van BS de Kingbeek (locatie Grevenbicht) op met de jeugdharmonie van St. Cecilia: “het JEC”. In de maanden september en oktober worden de kinderen muzikaal voorbereid door Jenny Voncken en Jo Savelkoul van harmonie St. Cecilia in samenwerking met de betreffende groepsleerkrachten (zie ook: Facebook Harmonie St.Cecilia Grevenbicht-Papenhoven). Deelname aan dit muziekfeest is op vrijwillige basis. 

Op 4 november a.s. kan de hele familie en alle andere geïnteresseerden komen kijken en luisteren wat er allemaal is ingestudeerd aan: dans, zang en instrumentale muziek. De entree is gratis. 

Voor elke deelnemer is er natuurlijk een feestelijke verrassing na het spetterende optreden en er zijn ook prijzen te winnen! 

De drie concerten zijn onderdeel van het 3-jarige programma ‘Meer muziek in de Klas’ dat sinds 25 augustus loopt bij BS de Kingbeek.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer