Nieuws

Meer Met Muziek Feest

Harmonie St. Cecilia Grevenbicht geeft weer,  samen met een grote groep schooljeugd, een ‘Meer Met Muziek Feest’ concert en wel op zaterdag 3 maart a.s. in Oos Hoes om 14.00 uur. 

45 kinderen uit groep 1 t/m 4 van Basisschool De Kingbeek hebben gekozen voor de zogenaamde ‘Muziekprijs’. Deze prijs bestaat uit 7 lessen muzieklessen, een slagwerk workshop, een CD opname, een muziek knutselmiddag (groepen 1&2) en een bezoek aan Muziek Centrale Adams (groepen 3&4) waar allerlei blaasinstrumenten kunnen worden uitgeprobeerd. 

 A.s. zaterdag zijn de resultaten te horen van de 7 muzieklessen die de kinderen hebben gevolgd bij juffrouw Jenny en meester Jo. Samen hebben ze weer veel lol gehad en leuke muziek gemaakt. Alle ouders en andere belangstellenden zijn inmiddels uitgenodigd. 

Naast de leerlingen uit de groepen 1 t/m 4 zijn ook aanwezig de C-Kids: het jongste orkest van St. Cecilia en het harmonieorkest in kleinere bezetting, zij zullen afzonderlijk en gezamenlijk laten horen hoe leuk blaasmuziek kan zijn. De toehoorders worden hierbij meegenomen in de geschiedenis van de blaasmuziek: van cavalerie mars tot heavy metal! De presentatie is in de vertrouwde handen van Petra Bongers. 

St. Cecilia verwacht weer een grote opkomst, vandaar dat de zaal al vanaf 13.30 uur geopend is

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer