Nieuws

Loper gaat uit voor Pinksterprocessie in Beeg

De jaarlijkse Pinksterprocessie in Grevenbicht is sinds mensenheugenis onlosmakelijk verbonden met de Pinksterkermis. Dit jaar op maandag 5 juni. 

De route van de processie loopt via: Aan de Greune Paol, Oude kerkstraat, Burgemeester Houbenstraat, hoppenhofjeslaan, Merovingenstraat, Grote Tienden, Stifstraat, Abdistraat, Merovingenstraat, Rozenlaan, Houtstraat, Aan de Greune Paol. ( met drie rustaltaren: Oude kerkstraat, Stifstraat, Houtstraat.) 

Ja, de geel – witte vlag uit, met de processie.
Ook dit jaar doen wij deze oproep en vragen u om vanaf zaterdag voor Pinksteren de “ geelwit vlag ” uit te steken, ook al woont u niet langs de route. Zeker ook leuk voor degenen die een communiekant in huis hebben. .

Pinksteren is voor Beeg 'het feest' van het jaar.

Deze vlaggen zijn te bestellen bij Lieke Janssen voor € 10,- per stuk.

Tel: 046 -  4857807 

Wie helpt ons aan bloemenstrooisel?
Jaarlijks doen we deze oproep en ook dit jaar kunt u het strooisel. Bezorgen bij Lieke Janssen Kastanjestraat 6, tel: 046 - 4857807. Of op zaterdag morgen 3 juni tot 10.00 uur op de basisschool De Kingbeek. 

Oproep vaandeldragers:
Tevens willen wij u beleefd vragen om zich op te geven voor een vaandel te dragen tijdens de processie. Graag willen wij deze traditie in eren houden. U kunt zich aanmelden bij Sjaak Pörteners telf: 4857358  of  0610112171. 

Namens het pastoraal team, federatiebestuur, parochie- en processiecomité wensen wij u allen mooie Pinksterdagen en een gezellige kermis toe.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer