Nieuws

Kom lekker genieten op de 28e Voorjaarsmarkt in Grevenbicht

Dit jaar vindt op zondag 21 mei in Grevenbicht de 28e Voorjaarsmarkt plaats rondom het plantsoen van de Dr. Duijsenslaan in Grevenbicht. De opbrengst van de markt komt helemaal ten goede aan harmonie St. Cecilia.

De 28e editie vind plaats met een zeer gevarieerd aanbod in de vele marktkraampjes.
De aangeboden artikelen van de stands variëren van kleding, lederwaren, keramiek, hobbyartikelen, gereedschappen tot wenskaarten, boeken, CD’s, parfums, bloemen, planten. Ook zijn verschillende stands met curiosa aanwezig en ontbreken ook standwerkers niet.

Bij de buffettent wordt de inwendige mens voorzien van een drankje en over het parcours verspreid zijn diverse eetgelegenheden aanwezig. Verder zorgen de bekende DJ Stevie en het jeugdorkest van St. Cecilia voor stemmige muziek en geeft Jazzballetvereniging FlashDance uit Obbicht weer dansdemonstraties. Speciaal voor jeugdige bezoekers zijn diverse attracties aanwezig zoals draaimolens, springkussens en de bungee trampoline.

Bezoekers kunnen een mooie reischeque winnen. Aan de bijdrage bij het betreden van de markt is een loterij gekoppeld met als hoofdprijs een reischeque van € 450. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door “The Travel Club” (Virginie Lenoir). Voor de loterij is vergunning verleend door het College van B en W van Sittard-Geleen d.d. 12-02-2017 met kenmerk LV2017-001 van dit besluit.

Indien u zelf wilt deelnemen als standhouder, kunt u een inschrijfformulier downloaden via onze website. Speciaal voor de kinderen zijn de Kastanjestraat en Lindenstraat gereserveerd als kindermarktplaats. Hier mogen kinderen tot 12 jaar hun spullen te koop aanbieden (tot een maximumbedrag van € 20,00).

De markt is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Nadere informatie vindt u op onze website: www.voorjaarsmarkt.cecilia-online.nl

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer