Nieuws

Jubileumweekend van Drumband Harmonie St. Cecilia

Nog 2 weken tot het jubileumweekend van Drumband Harmonie St. Cecilia. De dames en heren zijn al maanden hard aan het werk om op zaterdag 2 december om 19:30u van start te gaan met een spetterend Galaconcert o.l.v. Jelle Overheul. Het zal een verrassend concert worden en al te veel willen we er nog niet over vertellen. Toch zullen we klein tipje van de sluier oplichten: het wordt een apart podium in de zaal van Oos Hoes en op het repertoire staat o.a. film– en popmuziek en er zijn special effects.

Ook de jongsten van de Drumband leveren een bijdrage. De presentatie is in handen van niemand minder dan Bart Storcken, deze creatieve duizendpoot is presentator, entertainer, muzikant en bekend van o.a. L1 radio en TV. De nazit wordt geregeld of ontregeld door Stichting Neet te Redde…. Stichting Neet te redde is een hechte groep enthousiaste jongeren uit Obbicht, die sinds 2013 actief deelneemt aan de vastelaovend! Het belooft dus een daverende afsluiting te worden van de avond.

Op zondag zullen de leden van de Drumband hun receptie houden vanaf 13:30u, waar het mogelijk is om de jubilerende Drumband te feliciteren. 

Zet zaterdag 2 en zondag 3 december in je agenda en kom naar het jubileum weekend van Drumband Harmonie St. Cecilia!!!

  • Zaterdag 2 december: Galaconcert o.l.v. Jelle Overheul, met medewerking van Bart Storcken en after party met Stichting Neet te Redde. Aanvang 19:30u, zaal/café open om 19:00u.
  • Zondag 3 december: Receptie vanaf 13:30u.

Alle feestelijke activiteiten worden georganiseerd in Gemeenschapshuis / Zalencentrum Oos Hoes. Adres: Schoolstraat 2, 6127 BG Grevenbicht. 

KAARTEN, KAARTEN!!!! Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het galaconcert! Wil je hier bij zijn? Stuur dan z.s.m. een mail naar drumband65@cecilia-online.nl

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer