Nieuws

Jeugd St. Cecilia Grevenbicht op dreef

De afgelopen weken hebben diverse Cecilianen hun muziekexamens mogen doen en werd en passant door vier muzikanten nog deelgenomen aan Solistenfinales. Alle muzikanten mogen trots zijn op het behaalde diploma of de behaalde resultaten tijdens de kampioenschappen: Noor Klinkenberg, hobo A; Sven van Nieuwenhoven, trombone B; Bart Hermans, trombone B; Olaf Renes, marimba C met lof en Menno Pernot, trombone D, op weg naar lof (Menno doet zijn praktijkdeel namelijk met begeleiding van het harmonieorkest later dit jaar, maar de cijfers wijzen alvast naar een fantastisch resultaat).

Olaf Renes feliciteren we dubbel, want hij behaalde op zaterdag 17 juni met een mooie uitvoering een prima derde plek op de landelijke kampioenschappen voor slagwerkers. De volgende dag stond hij gewoon weer bij zijn muziekvrienden van het JEC in het Kasteelpark in Born.

Last but not least zijn onze felicitaties voor Joep Leenders (87 punten), Ellen Schmeitz (88 punten) en Milou Lemmens (89 punten) die zaterdagavond nog op de Taptoe in Beeg present waren, maar zondagmiddag deze prachtige punten behaalden op de Finale Jonge Solisten.

Puike prestaties waar heel Cecilia trots op is. Proficiat!!

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer