Nieuws

Jeu de Boules nieuws.

We kijken terug op een zeer succesvol verlopen uitwisseling in en tegen de Urmondse Petanquers op 25 augustus jl. Daar werd een knappe 11-13 overwinning geboekt. Wat daar bijzonder in het oog viel was de bijdrage van de twee nieuwelingen in het huidige ledenbestand van het vrouwelijke geslacht. Tillie & Paula jullie deden het fantastisch. Zonder de anderen te kort te doen.

De Jeu de Boulers van Väör oos Hoes zijn alweer gestart met de voorbereidingen voor de laatste loodjes van het buitenseizoen. Dit behelst nog twee uitwisselingen. Op zaterdag 23 september wordt de steven richting Susteren gedraaid om op Hommelheide een uitwisseling te spelen.

Op donderdag 28 september wordt naar Stein getogen om op het privé baantje van Wim Titulair in de Veldschuur achter de hëgge de laatste uitwisseling te spelen van het huidige buitenseizoen. Daarna wordt de blik alweer gericht op het komende indoorseizoen wat zich weer net als voorgaande jaren bij de collega`s petanquers van de But in Sittard af zal spelen.

Maar voor het zover is nog ff alle krachten bundelen om de eerder genoemde uitwisselingen tot een succesvol einde te brengen.

Namens alle Boulers van Väör oos Hoes.
H@rrie secretaris.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer