Nieuws

Harmonie St. Cecilia huldigt ijn jubilarissen

Zondag 2 april vond de 116e jaarvergadering van Harmonie St. Cecilia plaats in Oos Hoes.

Naast de diverse jaaroverzichten kwamen de huishoudelijke en financiële zaken aan de orde en er werd door de vele aanwezigen constructief over gediscussieerd. De scheidende bestuursleden Marjolein Smit en Jim Sugijanto werden door voorzitter John Maassen bedankt. Zij blijven overigens beide wel verbonden aan St. Cecilia, maar kunnen de bestuursfuncties momenteel niet combineren met hun dagelijkse werkzaamheden. De harmonie gaat op zoek naar versterking.

Uiteraard kwam ook de goed gevulde agenda van St. Cecilia op het grote scherm, met onder andere veel concerten in o.a. Grevenbicht, Heythuysen, Born, Maasbracht, Nieuwstadt, Sittard en het WMC-concert voor het orkest in juli, het 65-jarig bestaansfeest (met concert) van de drumband in december en natuurlijk de grote Voorjaarsmarkt op 21 mei a.s.. Er is veel werk en alle handen moeten aan de ploeg, om maar een leuke metafoor te gebruiken.

Jubilarissen
Aan het einde van de vergadering waren er insignes, oorkondes en bloemen voor maar liefst 10 jubilarissen:

  • Sophie Mangham, Jop Caris en Jack Schmeitz (10 jaar)
  • Rick Maassen, Gino Gessa en Wil Schreurs: 25 jaar
  • Ton Kriens, Lou Kirkels en Hermie Smeets: maar liefst 50 jaar trouwe dienst.

Tijdens de uitreiking werd de doopceel op de bekende wijze gelicht door de secretaris Raymond Jennen, terwijl de voorzitter en de beschermvrouw Ria Pernot de jubilarissen de versierselen overhandigden. Ria Pernot werd zelf aan het einde van de vergadering verrast met een ruiker, voor haar belangstelling voor en bijdrage aan de harmonie. en Lucienne Kropman was verhinderd en ontvangt binnenkort haar insigne (10 jaar).  

Foto's Roger Thissen.

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Het CDA Sittard-Geleen maakt zich terecht zorgen over het wonen in kleine dorpen

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 107 keer gestemd.

Agenda

Weer