Nieuws

Harmonie St. Cecilia heeft alweer muziekgeschiedenis geschreven.

Het “Meer Met Muziek Feest’ voor groep 1 t/m 4 van de basisschool georganiseerd door harmonie St. Cecilia en voorbereid onder schooltijd trok ongeveer 300 mensen (75 kinderen en hun aanhang) naar Oos Hoes, alwaar ze 75 minuten geboeid werden door de kinderen van groep 1 t/m 4, de jeugdharmonie en presentatrice Petra Bongers. De complimenten logen er niet om: de leerkrachten, wethouders Pieter Meekels en Noel Lebens (tevens voorzitter van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen), ouders en andere belangstellenden waren vol lof over het gebodene en de aanpak. Veel kinderen wilden graag een vervolg. 

De harmonie gaf een muziekprijs aan elke artiest van groep 1 t/m 4 namelijk 7 naschoolse muzieklessen (groep 1&2 door Jenny Voncken en groep 3&4 door Jo Savelkoul) in de sportzaal ‘Bicht’ naast de basisschool. Deze muzieklessen vinden plaats vanaf januari 2018 en worden weer afgesloten met een spetterend ‘Meer Met Muziek Feest’ op 3 maart 2018. Verder is er een excursie naar een echte muziekfabriek, een muziek knutselmiddag en zijn er slagwerkworkshops en CD opnames in een heuse muziekstudio. 

Deze prijs is gratis en te verkrijgen door naam, groep, email adres en telefoonnummer te e-mailen naar www.cecilia-online.nl/home/reageren/ via het reactieformulier. 

Ook kunt u de aanmelding op papier bezorgen op Beneluxlaan 10 Grevenbicht. Nadere informatie over de muziekprijs staat op de genoemde site of u belt naar 06 125 74 517.   

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer