Nieuws

Hanenkraaien: Brand’s komt sterk terug in Buchten!

Het kraaien van 3 december in Café de Bar in Buchten bracht heel wat verrassende uitslagen. De meest opmerkelijke was wel dat Brand’s, haan van Ruud Wenmakers, weer volledig en sterk terug is!

De uitslagen van zondagmorgen liegen er dan ook niet om en de vraagtekens over het welzijn van Brand’s zijn volledig verdwenen. In de categorie ‘Meeste slagen! ‘ genoot Ruud zichtbaar van een geweldige overwinning. In de strijd om de felbegeerde beker sloeg  Brand’s met maar liefst 127 slagen een gat naar zijn concurrenten.  Proficiat Ruud.

Met nog 3 wedstrijden te gaan is de voorlopige tussenstand in deze categorie nu als volgt:        

  1. Ruud met Brand’s met een totaal van maar liefst 496 slagen;
  2. Joost Ubachs met Rossi-46 met 470 slagen;
  3. Jo Blommaert met Pitje met een voorlopig totaal van 402 slagen.

In de categorie ‘Ken je haan!’ won Trees Blommaert met haar haan Pierke. Trees gokte erop dat Pierke 100x keer zou kraaien. Het beestje liet zich maar liefst 97 keer horen; een uitslag die goed was voor de overwinning.  Proficiat Trees!

Patrick Blommaert blijft in deze categorie aan kop met 29 punten, op de voet gevolgd door Rossi-46 van Joost Ubachs met 25 punten. 

De poedelprijs was deze keer weggelegd voor Ank Gubbels. Heinie 2 (reservehaan) liet als enige niets van zich horen.  De prijs die zij daarmee ontving was echter van dien aard, dat zij daar in het geheel niet om treurde… integendeel! 

Dat het een zeer geslaagde en gezellige zondag werd waarbij onze huis-dj voor de muzikale omlijsting zorgde, was op de eerste plaats te danken aan de gastvrijheid van, en uitstekende verzorging door het kasteleinskoppel van Café de Bar: Ingrid en Paul. Namens bestuur en leden van Haan in de Pot dan ook een welgemeend bedankt! 

De resterende kraaiwedstrijden voor deze competitieronden vinden alle 3 in het ‘home-honk’ van de vereniging plaats: café Potbelly.

Op 17 december, 14 januari en, als klap op de vuurpijl, de grote finale op zondag 28 januari 2018.

Dus noteer deze data alvast in je agenda. Wij hopen je op één van deze zondagen zeker één keer te mogen begroeten. Je bent in elk geval van harte welkom!

Als gebruikelijk om klinkt om 10.00 uur het startsein. Onze huis-dj zorgt daarna weer voor entertainment en muziek! 

De hanenkraaiwedstrijden worden mede mogelijk gemaakt dankzij steunende leden en sponsors.  

Mensen bedankt!         

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer