Nieuws

Hanenkraaien Beeg

De tweede wedstrijd van deze competitie werd gehouden in Café ‘t Stoakhoes in Berg aan de Maas. Na een warm welkom door Vivian en Frans klonk om 10.00 uur het startsein voor de wedstrijd. Een gekraai van jewelste! 

Na een half uur kraaien mocht Ruud Wenmaekers zich in de categorie  ‘Meeste slagen’  winnaar noemen. Met maar liefst 99 slagen liet zijn haan Brands zich, net als tijdens de eerste wedstrijd, het vaakst horen. Daarmee geeft Ruud zijn naaste concurrenten Jo B. en Joost met zijn haan Rossie-46 het nakijken. Proficiat Ruud! 

In de  categorie ‘Ken je haan!’ werd menig deelnemer gediskwalificeerd: hun hanen kraaiden meer dan de baasjes gokten. Zo ook de winnaar van de eerste wedstrijd Susan Lemmens. Haan Jerommeke kraaide meer dan Susan gegokt had; jammer.

Winnaar in deze categorie werd Ank Gubbels. Zij gokte erop dat haar haan Heinie 37 keer zou kraaien, hetgeen het beestje ook daadwerkelijk deed! Proficiat! 

Samen met onze ‘huis-dj’ zorgden Vivian en Frans voor een geweldige sfeer, heerlijke hapjes en sponsorden daarnaast ook nog eens leuke prijzen. Namens bestuur en leden van ‘Haan in de Pot’ dan ook een welgemeend bedankt! 

De volgende wedstrijd vindt a.s. zondag 5 november in Café Potbelly plaats. Om exact 10.00 uur klinkt daar dan het startschot. Het belooft een ware strijd te worden, aangezien Joost en Jo zich zullen proberen te revancheren.

Ook zullen er die dag weer lootjes voor de tombola verkocht worden en zal het rad van fortuin weer een gelukkige winnaar bepalen.

Uiteraard is er, als gebruikelijk, een hap(je) voor alle aanwezigen. Dus geen reden om vroeg naar huis te gaan! Iedereen is van harte welkom! 

Mede  dankzij steunende leden en sponsors worden deze hanenkraaiwedstrijden mogelijk gemaakt. Mensen bedankt! 

Tot ziens op zondag 5 november bij Potbelly!

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer