Nieuws

Hanekreije tijdens LKZH-weekend

Om het LKZH-weekend in stijl af te sluiten, vindt er op zondag 26 november een feestdag plaats voor iedereen die nog niet klaar is met feesten, of gewoon zin heeft in een leuke dag; de Boetegewuëne Beegse Bènnezitting. Helemaal speciaal is het feit dat deze dag om 10.00 uur zal starten met een heuse Beegse traditie: Hanekreije! Je kunt ook zelf meedoen, door in te zetten op een haan.

Hoe werkt dat nou? Nou, je zet in op een haan en je geeft aan hoeveel 'slagen' (hoe vaak de haan kraait) de haan zal maken, volgens jou. Let wel op want als de haan vaker kraait dan wat jij had voorspeld ben je gediskwalificeerd. In de loop van de dag worden de winnaars bekend gemaakt! 

Tijdens het Hanekreije kunnen de bezoekers en deelnemers tevens genieten van heerlijk spek en ei dat vers bereid zal worden op deze ochtend. Ook na het Hanekreije zal er genoeg vertier in de tent te vinden zijn met o.a. Wiel Nakken, Trööt in de Gööt, Spik en Span, Marleen Rutten en nog veel meer! De feesttent is te vinden aan de Steenweg in Grevenbicht en is helemaal gratis te bezoeken.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer