Nieuws

Gawstrèkkers Beeg op zoek naar een nieuwe secretaris

Onze secretaris Mike Glaesmaekers heeft eind 2017 aangegeven na dit seizoen plaats te willen maken voor een nieuwe generatie en daarom zijn wij op zoek zijn naar een nieuwe secretaris voor onze vereniging.

Wij vinden het belangrijk dat een kandidaat enige affiniteit heeft met ons folkloristisch evenement en de Beegse traditie. Daarnaast wordt het werk makkelijker als je handig bent met een computer (e-mail, Excel en Word) en je je goed kunt uitdrukken in woord en geschrift. De jaarplanning en dus ook het zwaartepunt van onze activiteiten loopt van september tot en met maart. Binnen het bestuur, dat bestaat uit 7 bestuursleden, zijn de taken verdeeld op basis van een ‘overzicht bestuurstaken’ en een draaiboek.

De voornaamste taken van de secretaris zijn het voorbereiden van de bestuursvergaderingen en bijbehorende verslaglegging, aanvraag van de evenementenvergunning en onderhouden van contacten met de betrokken verenigingen. 

Herken je je in bovenstaande beschrijving of heb je nog vragen over deze functie, meld dit dan via gawstrekkersbeeg@gmail.com.

Wij nemen dan contact met je op. 

Bestuur FV Gawstrèkkers Beeg

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer