Nieuws

Garageverkoop op zondag 17 september

Op 17 september organiseren we in samenwerking met Vastelaovesvereniging de Zawpense de tweede grote garageverkoop voor de inwoners van Grevenbicht en Papenhoven. Wij zijn druk bezig om van deze tweede editie ook een succes te maken. Echter zonder deelnemers en bezoekers zijn we nergens! Doet u ook weer mee?

Wat is een garageverkoop precies?
Het idee van de garageverkoop is simpel: in uw eigen regio zetten meerdere verkopers voor één dag hun garagedeuren open voor de verkoop van nieuwe en/of tweedehands spullen. Bezoekers kunnen bij deze deelnemers langs op zoek naar koopjes.

AANMELDEN
Per adres wordt er een kleine bijdrage van € 2,50 gevraagd voor deelname. Dit bedrag zal worden gebruikt voor advertenties en andere reclamedoeleinden. Wilt u meedoen en hebt u spullen die u graag vanuit uw eigen garage / oprit wilt verkopen? Meld u dan uiterlijk zaterdag 2 september 2017 hiervoor aan. Inschrijfformulier kan ingeleverd worden op een van de onderstaande adressen.

We willen in het bijzonder de mensen in de buitenrand van het dorp de kans geven om meer centraal hun spullen te verkopen. Dit zullen maar een beperkt aantal plaatsen zijn en worden in overleg met de organisatie toegewezen. Wenst u hier gebruik van te maken, dan kunt u dit op het aanmeldstrookje aangeven. We willen jullie wel ook vragen om eerst de optie te overwegen om bijvoorbeeld bij familie en bekenden een plekje te veroveren en u dus ook op dit adres aan te melden.

Bezoekersaan de garageverkoop ontvangen op een centrale plek een plattegrond waarop alle deenemende adressen te vinden zijn. Daarnaast ontvangt u vooraf een deelnemersposter en een ballon. Bedoeling van de ballon is dat u die op de dag zelf zichtbaar aan huis toont waardoor u goed herkenbaar bent als verkoper.

Welke voorwaarden zijn er?

  • U bent woonachtig in Grevenbicht ­ Papenhoven.
  • U bent particulier. Het is ook mogelijk in te schrijven namens een vereniging of (sport)club. Vermeld dan a.u.b. de naam van de vereniging op het inschrijfformulier. De garageverkoop is niet bedoeld voor bedrijven.
  • U hebt zich ingeschreven via het inschrijfformulier.
  • U verkoopt op privé­terrein (garage, carport, voortuin of oprit), dus niet op openbaar terrein (zoals de stoep).
  • U verkoopt geen etenswaren voor consumptie ter plaatse. Doet u dit wel, dan zijn de risico’s voor u zelf! Zelfgemaakte producten zoals bijvoorbeeld jam en honing in potten mag u wel verkopen.
  • U verkoopt geen (alcoholische) dranken tijdens de garageverkoop.
  • Deelname aan de garageverkoop is geheel op eigen risico.
  • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of schade aan uw eigendommen.

Vriendelijke groet,

Anouk van Nuil, Rondstaai 8a, 6127 AD Grevenbicht, 06­20572991
Wendy van Sloun, Ruitersweg 2, 6124 BA Papenhoven, 06­30604241

Voor overige vragen bel of mail naar: garageverkoopbeeg@gmail.com

Via dit e-mail adres kun je ook het inschrijfformulier aanvragen.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Zorgen de werkzaamheden i.v.m. het Grensmaasproject voor overlast?

Stemmen Bekijk resultaten

Er is 122 keer gestemd.

Agenda

Weer