Nieuws

Eerste prijs met onderscheiding voor St. Cecilia op WMC

Op zondag 23 juli jl heeft het harmonieorkest een nieuwe parel aan de kroon van St. Cecilia toegevoegd met een alom zeer geprezen concert op het WMC-podium in de Rodahal.

Een geweldige uitvoering van twee zeer moeilijke werken, leidde tot twee staande ovaties van de bijna uitverkochte zaal, veel lovende commentaren in het panel van L1 en uiteindelijk een score van 92,75 punten, een eerste prijs met onderscheiding en een gouden medaille in de eerste divisie. Een schitterende prestatie op dit wereldmuziekpodium.

Na een korte hevige intocht in middernachtelijk Beeg, werd in Oos Hoes een feestje tot vroeg in de ochtend gevierd. De after-party duurde tot zeer diep in de nacht en op maandag werd dit nog eens dunnetjes over gedaan. 

Harmonie St. Cecilia heeft bewezen in alle opzichten in Harmonie verbonden te zijn en zich een waardig ambassadeur getoond van gemeenschap, gemeente en muziekbonden. 

De receptie b.g.v. dit fantastische resultaat zal plaatsvinden op vrijdag 1 september a.s. in de feesttent op de Brammert. Deze is daar geplaatst voor het laatste Bondsschuttersfeest van dit seizoen.

(Foto van het orkest op het podium: Stan Cramers)

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer