Nieuws

Eenmalige Voorjaars(markt)loterij in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk

Omdat op 21 mei te veel concurrerende markten in de regio plaatsvinden, heeft de marktcommissie van Harmonie Sint Cecilia besloten om de Voorjaarsmarkt dit jaar niet door te laten gaan.

Om de gemiste opbrengsten en gemaakte voorbereidingskosten voor de Voorjaarsmarkt  te kunnen compenseren, zullen wij de loterij wèl door laten gaan. De loten die normaal bij het betreden van de markt worden verkocht, zullen dit jaar eenmalig door leden van de harmonie huis aan huis worden verkocht binnen de woonkernen Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk. De prijs per lot bedraagt € 2.

De prijs voor het winnende lot is een reischeque van € 450,- Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door “The Travel Club” (Virginie Lenoir). Voor de loterij is vergunning verleend door het College van B en W van Sittard-Geleen d.d. 12-02-2017 met kenmerk LV2017-001 van dit besluit.

De trekking van de loterij wordt op zondag 21 mei 2017 gedaan door Pieter Meekels. De winnaar van de reischeque wordt door ons benaderd, waarna de winnaar ook bekend gemaakt wordt via Beeg.nl.

Wij willen u bij voorbaat danken voor uw steun door deel te nemen aan onze Voorjaars(markt)loterij.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Zorgen de werkzaamheden i.v.m. het Grensmaasproject voor overlast?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 196 keer gestemd.

Agenda

Weer