Nieuws

Dirigentenwissel bij Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht

Dirigent Karin Janssen heeft onlangs besloten om te stoppen bij de Koninklijke Harmonie Aurora. Ze stond sinds januari 2013 voor het harmonieorkest. In die periode behaalde ze een aantal indrukwekkende muzikale successen.

Tijdens het LBM Concertconcours in 2016 wist Karin Janssen met Koninklijke Harmonie Aurora 90 punten met lof der jury te scoren. Ook de optredens van Koninklijke Harmonie Aurora tijdens het jaarlijkse Maasgouwtournooi was met dirigent Karin Janssen telkens een groot succes. Tijdens haar dirigentenperiode wist ze samen met de muzikanten met het hoogste predicaat "goed” en de laatste jaren zelfs “zeer goed" terug te keren naar Grevenbicht. Karin Janssen heeft na haar succesvolle periode besloten om haar werk bij Koninklijke Harmonie Aurora te beëindigen vanwege privé redenen. 

Het harmonieorkest wordt de komende weken geleid door Dennis Lebens. Dennis is lid van Koninklijke Harmonie Aurora, tweede dirigent, dirigent van de jeugdharmonie en solo-klarinettist in het harmonieorkest. Bestuur en leden gaan op zoek naar een nieuwe enthousiaste dirigent die Koninklijke Harmonie Aurora verder kan stuwen naar nieuwe successen. 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer