Nieuws

De spanning stijgt bij het Hanenkraaien in Beeg!

Het kraaien van 19 november jl. heeft heel wat teweeg gebracht! De uitslagen van die zondagmorgen zetten vraagtekens bij het welzijn van Brand’s!

In de categorie ‘Meeste slagen! ‘zorgde Pitje haan van Jo (wie anders) Blommaert voor veel opschudding en tumult! Met maar liefst 126 (!) slagen  werd Jo (eindelijk) eens ronde-winnaar in deze categorie. Joost Ubachs werd tweede en Ruud tuimelde naar de derde plaats. Voor iedereen, met uitzondering van Jo zelf, een verrassend resultaat. 

Dit maakt de wedstrijd wel heel spannend. De voorlopige tussenstand in deze categorie is nu dan ook als volgt: 

  1. Ruud met Brand’s met een totaal van 369 slagen;
  2. Joost Ubachs met Rossi-46 met 365 slagen;
  3. Jo Blommaert met Pitje met een voorlopig totaal van 333 slagen. 

Er kan nog van alles gebeuren, hetgeen de laatste wedstrijden heel spannend maakt. 

In de categorie ‘Ken je haan!’ won eveneens een lid van de familie Blommaert, Patrick met zijn haan Joke (vernoemd naar zijn beruchte vader) gokte erop dat Joke 35 keer zou kraaien. Het beestje liet zich 28 keer horen, een uitslag die goed was voor de overwinning!  Daarmee staat Patrick ook ruim aan kop in de categorie ‘Ken je haan!’  Heren gefeliciteerd! 

En weer moest er voor de poedelprijs gedobbeld worden……… 

Het was wederom een zeer geslaagde en gezellige zondag waar het duo Big Joe haar muzikale steentje bijdroeg, waarvoor dank! Het eten werd deze keer door Chris, man met de lelijkste hanen, gesponsord, was heerlijk en uitstekend verzorgd! 

De volgende kraaiwedstrijd vindt plaats op zondag 3 december a.s. in  Café De Bar in Buchten. Iedereen is uiteraard ook daar van harte welkom! De wedstrijd begint als gebruikelijk om 10.00 uur.

Daarna zal onze huis-dj verantwoordelijk zijn voor entertainment en muziek; dus… succes verzekerd!

Tent LKZH

In de tent in Beeg waar het Limburgs Konkoer Zaate Hermeniekes plaatsvond, werd door om- en inwonenden naarstig gegokt tijdens het hanenkraaien op zondagmorgen. De 10 jarige Joep Breuls, zoon van Kim en Rob, won overtuigend! Joep gokte erop dat de haan luisterend naar de naam ‘beheurlik lelik’ 1x zou kraaien en dat deed het beestje, zij het net in de bel, ook. Proficiat Joep! 

De hanenkraaiwedstrijden worden mede mogelijk gemaakt dankzij steunende leden en sponsors.  

Mensen bedankt!         

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer