Nieuws

Concert in Blue Harmonie St. Cecilia

In Oos Hoes vond zaterdagavond een geweldig Concert in Blue plaats, waarin de jubilerende slagwerkgroep van Harmonie St. Cecilia met blazersgroep en combo, onder leiding van Jelle Overheul een gevarieerd programma liet zien en horen. Het repertoire omvatte origineel repertoire voor slagwerkensemble, maar ook film-, musical-, pop- en rockmuziek, waaronder geweldige werken zoals medleys uit de Lion King en uit het brede repertoire van John Williams. 

Een volle zaal was getuige van een mooi concert, dat bovendien van geweldig licht en geluid was voorzien. Diverse solisten kwamen in de spotlight, zoals Ellis Oving (dwarsfluit) in ‘Rain Man’, Annet Schmeitz (klarinet) in ‘Black Sands’ en Hermie Smeets (trompet) in ‘Tribute to Magione’. Een speciaal moment was ook de ‘Tambourine Dance’, waarin Kirsten Teunissen, Lieke Hermans en Lizzy Helgers samen met Jort Lemmens, Niels Bijlmakers en Gijs Vogten de dans voor hun rekening namen. Overigens mocht instructeur Jelle Overheul zelf aan de bak in ‘Root Beer Rag’ 

L1-Coryfee Bart Storcken praatte en zong alles aaneen en had daarbij de spontane hulp van Myron Stauder in 'Kensington' en de 'Meisjes Medley', compleet met vuurwerk. Uiteraard konden de toegiften niet uitblijven. Het was nog lang gezellig met de DJ’s van Neet te Redde. 

(foto: Stan Cramers)

 

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer