Nieuws

Brief van GOB aan Rabobank Westelijke Mijnstreek

Geachte Rabobank Westelijke Mijnstreek, 

Recent is er een brief van Rabobank Westelijke Mijnstreek huis aan huis bezorgd in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk. In die brief kondigt de Rabobank het sluiten van de geldautomaat aan de Boulevard 17A in Grevenbicht per 19 juni aanstaande aan.

Als argument wordt aangegeven dat er steeds meer plofkraken worden uitgevoerd. Die brengen niet alleen schade toe aan de gebouwen en installaties, maar brengen ook de veiligheid van de omwonenden in gevaar.

Rabobank verwijst de gebruikers naar de geldautomaten aan de Obbichter Markt 10 in Obbicht en Parkweg 1 in Born.

In de praktijk blijkt dat ramkraken in Grevenbicht niet hebben plaatsgevonden. Als de bewoners van het pand, waar de geldautomaat is geplaatst desondanks gevoelens van onveiligheid hebben, ligt het toch voor de hand om eerst een alternatief te zoeken. In het centrum van Grevenbicht zijn zeker mogelijkheden aanwezig.

Voor de wijken, kernen en dorpen van Sittard-Geleen is de kwaliteit, veiligheid en leefbaarheid van de directe woon- en leefomgeving alsmede de toekomst-bestendigheid van voorzieningen van groot belang. De politieke groepering GOB van de gemeente Sittard-Geleen staat voor leefbare dorpen en wijken in onze mooie stad. Daarom doen wij een dringende oproep aan u om uw standpunt te heroverwegen.

Wij zien uw antwoord met belangstelling tegemoet. 

Met vriendelijke groet,

Namens de politieke groepering GOB, 

Marcel Claessens gemeenteraadslid
Philips van Heinsbergstraat 8
6123 AT Holtum
0630120622
raadslid.claessens@sittard-geleen.nl

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer