Nieuws

Beegse band wint Trevianum Band Battle

Daemonos zag, kwam en overwon tijdens de Trevianum Band Battle op 6 februari jl. Grevebicht heeft zich dus wederom van zijn beste kant laten zien, want de bandleden wonen allemaal in Grevenbicht: Sam Ramakers (guitar), Robin Ritzen (guitar), Mike Vogels (vocals), Joost Dijk (basguitar) en Rik Ritzen (drums).

Quantum Zero, The Floodlight, Daemonos en Dazed & Confused streden om de finaleplaats in “schools that Rock” tijdens de Trevianum band battle in poppodium Volt. Tijdens het optreden van de eerste band werd het al snel duidelijk dat het menens werd en dat het muzikale niveau zeer hoog was.
Echter 1 band was “anders”, waren de 3 bands Quantum Zero, The Floodlight en Dazed & Confused pop/rock bands met eigen werk en covers, Daemonos kwam met songs uit in het genre “blackened death metal”, het ruigere werk dus.

Nadat alle bands gespeeld hadden was het de taak van de jury om de winnaar en de nummer 2 aan te wijzen, zij gaan door naar de finale op 27 maart in poppodium Volt. Eerst werd de tweede plaats bekend gemaakt, dit werd de band die als eerste zijn kunnen gepresenteerd had “Quantum Zero”. En op de eerste plaats is geëindigd, DAEMONOS.

Dit was voor sommige een verassing gezien het genre. Maar de jury was duidelijk in haar commentaar, “strak, strak en nog eens strak”. Een verdiende overwinning en met jullie performance en uitstraling maken jullie een grote kans tijdens de finale. Proficiat mannen.

|Doorsturen


Ook hier adverteren?

Poll

Glanerbrook krijgt een miljoeneninjectie. De zwembaden in Sittard en Buchten moeten sluiten.

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 569 keer gestemd.

Agenda

Weer